The Outer Worlds vă permite să faceți un personaj prost și este hilar

Sunt genul de jucător care aproape întotdeauna pune toate punctele mele în inteligență, percepție și abilități bazate pe dialog atunci când joc RPG-uri. Din această cauză, nu am observat că poate merge în direcția absolută opusă cu rezultate uimitoare.

Un prieten de-al meu m-a avertizat cu privire la opțiunile de dialog „prost”, care apar după ce îți construiești personajul. Nu doar nu puneți puncte în Inteligență. Trebuie să le iei, așa că, în loc să obții opțiuni de dialog care se referă la inteligența sau percepția ta, primești chestii de genul acesta.

Sursa: Windows Central

Sursa: Windows Central

Sursa: Windows Central

Sursa: Windows Central

Sursa: Windows Central

Interesant este că am descoperit că ai mai multe opțiuni „prost” atunci când vorbești cu personaje mai inteligente. De exemplu, Vicar Max este, fără îndoială, cel mai deștept dintre tovarășii tăi (sau cel puțin, are cel mai pronunțat vocabular), așa că am avut mai multe oportunități de a fi un idiot cu el. De asemenea, el răspunde-un mod care te face să te simți groaznic, ceea ce este complet în caracter pentru el. Încă nu am reușit să testez acest lucru cu alte personaje, dar acesta pare să fie modelul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Windows Central

Nu ca să arunce această comparație în pământ, dar jucătorii s-ar putea să-și amintească ceva similar dintr-o articulație obsidiană anterioară, Fallout: New Vegas. În acel joc, vi s-ar putea oferi opțiuni de dialog care se bazează pe lipsa dumneavoastră de a îndemâna într-o anumită zonă. Acest lucru a creat câteva momente de comedie, deoarece nu numai că ai picat sau verifica a abilităților, dar ai aruncat-o în fața unui NPC important. consulta unele grozave pe acest thread Reddit. În timp ce acest lucru se aplică la o mulțime de abilități din New Vegas, opțiunea „prost” pare să funcționeze cel puțin cu abilități conexe precum Persuade.

Sursa: Windows Central

Una dintre cele mai bune părți ale jocului The Outer Worlds a fost discuția cu alții jucători pentru a vedea cum se joacă. După cum am afirmat anterior, am făcut all-in pe inteligență și abilități de dialog cu puține în luptă, dar alții au făcut opusul. Cunosc, de asemenea, oameni care fac jocuri cu toată violența sau sunt strict anticapitalisti. Există o mulțime de varietate aici, care va fi interesant de explorat.

Faci ceva interesant cu jocul tau?? Sună stins în comentariile de mai jos.

Joacă-l oricum

Lumile exterioare

Joacă-l drept sau joacă-l prost

The Outer Worlds este un nou RPG de la Obsidian care te încurajează să joci cum vrei. Poți fi inteligent, prost, violent sau pasiv. Acest lucru deschide calea pentru mai multe jocuri.

  • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here