The Outer Worlds 2 debutează la show-ul Xbox E3 2021

Sursa: Xbox (captură de ecran)

Ce trebuie sa stii

  • The Outer Worlds 2 a apărut-un anunț surprins la vitrina și Xbox Bethesda la E3 2021.
  • Jocul se va desfășura într-un nou sistem solar cu un nou echipaj.
  • Nu se cunoaște încă o dată de lansare.

La prezentarea Microsoft E3 2021, Obsidian a debutat următoarea ediție din Outer Worlds, RPG-ul cult, care are loc într-un viitor alternativ.

În Outer Worlds original, ați demontat (sau ați susținut) o infrastructură corporativă care a preluat controlul complet asupra unui sistem din afara lumii, cunoscut sub numele de Halcyon. Având loc pe mai multe planete, The Outer Worlds a reînviat unele tradiții RPG care au căzut din favoarea într-o oarecare măsură în ultimii ani, cu verificări de abilități asemănătoare Fallout și însoțitori asemănătoare Mass Effect, completate cu o narațiune ramificată. The Outer Worlds nu a fost deloc perfect, dar scrierea atmosfera și bucla RPG satisfăcătoare au arătat în mod clar sau franciză cu un potențial masiv și, în mod clar, Microsoft este de acord.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deținut acum de divizia Xbox a Microsoft, The Outer Worlds 2 a lansat o dezvăluire surpriză, oferindu-ne o privire asupra modului în care Obsidian intenționează să evolueze formula. Jocul va fi exclusiv pentru consola Xbox și va veni și pe computerele cu Windows 10. Și, desigur, ca toate titlurile Xbox care vor merge mai departe, va fi inclus în prima zi în Xbox Game Pass.

Nu știu încă multe despre noua intrare în serie, dar știm că sunt într-un nou sistem solar și cu un nou echipaj. Trailerul notează chiar acest lucru, naratorul spunând că nu a terminat designul, povestea sau vreun joc pe care îl îngrijește gata să îl arate.

Planul Microsoft de a introduce un joc în fiecare trimestru pentru Xbox crește în ritm, când toate studiourile sale vor începe să tragă în toți cilindrii, cantitatea de conținut proaspăt care va atinge Xbox Game Pass în fiecare lună va fi adevărat cu fără precedent.

Asigurați-vă că consultați mai multe din acoperirea noastră Xbox E3 2021 și rămâneți la curent pentru mai multe detalii despre The Outer Worlds 2 pe măsură ce le primim.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here