Sesiunea noastră Twitch Halo: The Master Chief Collection „Hai să ne jucăm” s-a încheiat

Halo: The Master Chief Collection, compilația tuturor celor patru jocuri Halo numerotate, este în sfârșit disponibilă pe Xbox One. Revizuirea noastră detaliată nu va fi live până la mine, dar mulți jucători dețin deja jocul și se bucură de el chiar acum.

Pentru a sărbători lansarea Master Chief Collection, Windows Central găzduiește un eveniment special de streaming Twitch. În această seară, vă puteți conecta pentru a ne urmări jucând și discutați cu personalul nostru și colegii dvs. cititori și, de asemenea, puteți juca cu noi în timpul sesiunii! Vom invita spectatorii în flux în jocurile noastre multiplayer personalizate pentru unele Slayer serioase și alte tipuri de jocuri.

Actualizați: Fluxul s-a încheiat. Am reușit să jucăm câteva jocuri, dar multiplayer-ul strict ne-a împiedicat să nu bucurăm de joc atât de mult cât am sperat. Încrucișați degetele că 343 va face totul să funcționeze corect în curând!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Urmărește videoclipul live de la EastXTwitch pe www.TIC nervos.televizor

Detaliile sesiunii Twitch pentru multiplayer Halo

Odată ce evenimentul începe, nu vom juca cu voi și vom transmite în flux Halo: The Master Chief Collection timp de 90 de minute.

Pentru a viziona sau juca împreună cu noi, doar urmăriți canalul meu TIC nervos.tv/Eastxtwitch și apoi alăturați-vă nouă în chatul Twitch în timpul fluxului! viziona fluxul chiar aici în această postare, dar trebuie să participați efectiv la flux pentru a primi o invitație multiplayer. Și, evident, trebuie să deții Halo: The Master Chief Collection dacă vrei să te joci cu personalul.

Acordați-vă șansa de a juca cu următorii membri ai personalului Windows Central. Lista se poate modifica.

  • Daniel Rubino – Daniel Rubino
  • Paul Acevedo – EastX
  • Sam Sabri – Generalsham

Funcțiile multiplayer online ale Master Chief Collection sunt într-o stare brută la lansare. Sperăm că vă puteți alătura nouă fără prea multe probleme.

  • Halo: Colecția Master Chief – Xbox One – 59.1 GB – 59 USD.99 – Amazon Link – Xbox.com Link

Cum să vizualizați fluxul și să vă jucați împreună cu noi

Pentru a participa, doar urmați-mă la Twitch.tv/Eastxtwitch și conectați-vă în timpul fluxului. există fluxul chiar aici în această postare, dar trebuie să participați efectiv la chatul în flux pentru a fi invitat la sesiunea noastră multiplayer.

Care este cel mai bun mod de a experimenta Twitch? Dacă nu aveți un computer, puteți obține aplicația Xbox One sau Xbox 60 Twitch și puteți accesa confortul dvs. Sau luați aplicația neoficială Livegaming pentru Windows Phone. Are o mulțime de funcții grozave, inclusiv capacitatea de a discuta împreună cu ceiilalți spectatori. În mod enervant, va trebui să adăugați canalul nostru la favorite de pe site-ul Twitch, în afara aplicației.

Simțiți-vă liber să apăreți cu câteva minute înainte ca fluxul să înceapă pentru a ajuta la testare. Fluxul ar trebui să dureze aproximativ 90 de minute. Și nu uitați să lăsați un comentariu despre aceasta și despre toate poveștile noastre despre jocurile Xbox One!

  • Descărcați Livegaming pentru Windows Phone (gratuit)

Fluxurile de weekend se reia sâmbăta aceasta cu Pinball FX2!

Cititorii și telespectatorii obișnuiți știu că redăm în flux jocul dintr-un alt titlu Xbox One descărcabil în fiecare săptămână. Aceste fluxuri sunt o șansă grozavă de a vedea un joc pe care s-ar putea să l-ați ratat, plus că vă puteți întâlni și discuta cu colegii dvs. cititori și cu membri selectați ai personalului Windows Central.

Sâmbătă, 15 noiembrie, voi transmite Pinball FX2 de la Zen Studios. Urmărește fluxul pentru a vedea noile mese South Park și poate chiar mese suplimentare. Îmi voi bate scorurile mari și cele ale lui Daniel Rubino, expertul nostru rezident în pinball? Conectați-vă la 20:00 Central (18:00 Pacific, 21:00 Est) pentru a afla!

De asemenea, ne place să acordăm premii în timpul fluxurilor noastre de weekend, iar acest weekend nu va fi diferit. De date acest lucru va putea primi South Park Pinball pentru Xbox One, Playstation 4 și Steam. Șansele de a câștiga sunt mari, așa că șansa de a nu rata mese gratuite de pinball!

  • South Park Pinball (Pinball FX2) – Xbox One – 104 MB – 4 USD.99 – Xbox Link

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here