Otakon 2020 începe în iulie, Microsoft are nevoie de o prezență mai mare în jocuri acolo.

Ce trebuie sa stii

  • Otakon 2019 a avut loc la Washington, D.C. la sfarsitul lunii iulie.
  • La convenție au participat aproape 30.000 de persoane.
  • Acolo a fost o prezență substanțială a jocurilor.
  • Microsoft a avut doar un stand mic și trebuie să facă mai mult anul viitor.

La sfârșitul lunii iulie, am fost la Otakon 2019 în Washington, D.C. La această convenție veche de 25 de ani au participat aproape 30.000 de persoane și a crescut considerabil de la mutarea sa de la Baltimore la Washington. Prezența a crescut vertiginos deoarece a devenit o sărbătoare a anime-ului, manga, jocuri, filme, și multe altele. Evenimentul se desfășoară pentru un weekend întreg și este plin de discuții, invitați speciali, vânzări și alte activități.

Am putut experimenta aproape fiecare aspect al conferinței în timp ce vedeam meciuri din turneu, competiții de cosplay, spectacole de artă, articole de licitație de ultimă generație și chiar și un spectacol de dans. A fost o experiență destul de mare și abia aștept să merg din nou anul viitor.

Există câteva panouri care sunt hilare, cum ar fi „Când subtitrările merg greșit”." Acestea sunt probabil unele dintre discuțiile pe care participanții le-au bucurat cel mai mult, deoarece nu numai că sunt informative, dar sunt pline de exemplu despre care nu am auzit. Acestea sunt tipuri de surprize pe care nu mă aștept să le găsesc la Otakon.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din moment ce a fost prima mea oară la un astfel de eveniment, nu eram sigur ce să cred. Deși puteți citi despre cifrele de prezență vă uitați la fotografii și câte, este destul de diferit în persoană. Să fii martor la legiunile de fani care participă la diverse activități, să vezi șirurile nesfârșite de vânzători și să mănânci diverse alimente din Asia este o experiență de neuitate.

Fanii – dintre care mulți sunt jucători – călătoresc din toate statele Unite și din străinătate pentru a participa la eveniment, iar pasiunea pe care o emană comunitatea este contagioasă. De la ținutele de cosplay până la diferite opere de artă expuse, este clar că toată lumea și-a pus suflet și suflet în Otakon. Există ceva de făcut pentru toată lumea.

Otakon 2019 a prezentat o prezență considerabilă a jocurilor în care anumite companii au organizat turnee pentru jocuri de luptă, au creat arcade cu titluri unice și chiar au separat o zonă pentru jocuri de cărți. Zeci de mii de oameni au vizitat secțiunea, în timp ce mii de oameni au încercat jocuri de luptă precum Dragon Ball FighterZ, Injustice 2, Mortal Kombat 11 și multe altele. În mod curios, nu a existat o cabină Xbox evidentă.

Dintr-un motiv ciudat, Microsoft a avut doar o mică prezență la eveniment. Compania a amenajat o masă cu o mână de cabine portabile de jocuri. Împărțea căni și pixuri. Titlurile prezentate au fost Halo: The Master Chief Collection și Rocket League. Nu a fost menționată viitoarea consolă a companiei, Project Scarlett, viitorul serviciu de streaming de jocuri Project xCloud, sau titluri importante Gears 5 sau The Outer Worlds, care vor veni mai târziu în acest an.

Pentru mine, aceasta pare o oportunitate pierduta. Având în vedere că Otakon 2019 este probabil cea mai mare convenție axată pe cultura asiatică de pe Coasta de Est, aceasta este o șansă excelentă de a dobândi noi cumpără. Prezentarea viitorului jocurilor pentru zeci de mii de persoane ar trebui să fie o prioritate pentru companie. Sperăm că echipa responsabilă cu organizarea meselor va reconsidera poziția anul viitor.

Dacă ești un fan al culturii asiatice, indiferent de aspectul acesteia, ar trebui să participi la Otakon 2020. Nu este doar incredibil de distractiv, dar este o experiență educațională în multe feluri. Anul viitor, evenimentul are loc în perioada 31 iulie - 2 august.

Treci în digital

Xbox One S: ediție completă digitală

Aruncă discurile

Asigurați-vă Xbox One S All-Digital Edition, nouă și ambițioasă consolă Microsoft fără disc. Este cel mai ieftin Xbox One a făcut vreodată, împreună cu un trio de descărcare precum Forza Horizon 3.

  • 199 USD pe Amazon
  • 199 USD la Walmart

Accesoriile Xbox pe care le veți iubi

Fiecare dintre aceste accesorii de calitate este garantat pentru a vă avea experiența Xbox.

Controler cu firul stabilit PowerA pentru Xbox One 20 USD la Amazon)

Imaginea de la PowerA asupra controlerului Xbox One este o alegere atractivă pentru jucătorii care au grijă de buget, care găsește toate elementele de bază.

Telecomanda media Talon PDP Xbox (20 USD la Amazon)

Telecomanda media Talon PDP Xbox este excelentă pentru a viziona emisiuni pe consolă.

Stand vertical Xbox One S (10 USD la Amazon)

Stați-vă consola în poziție verticală cu acest accesoriu.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here