Browserul Opera pentru jucători adaugă muzica ambientală pentru a vă menține în flux

Sursa: Opera

Ce trebuie sa stii

  • Opera GX a primit o altă actualizare astăzi, cu câteva funcții noi interesante.
  • Evidențierea este o funcție vă permite să activați muzica de fundal ambientală, captivantă, menită să vă ajute să vă concentrați.
  • Integrarea Twitter este acum disponibilă și din bara laterală.
  • descărcați Opera GX acum de pe Opera.

Deși a început ca un nou browser experimental pentru jucători anul trecut, Opera GX a lansat în mod constant noi funcții care îl diferențiază de alte browsere existente. Opera o face din nou cu cea mai recentă actualizare pentru Opera GX, care aduce o setare pentru a activa muzica ambientală, captivantă de fundal în timp ce navighezi.

„Muzica dinamică de fundal din Opera GX este un downtempo ambiental care stimulează concentrarea utilizatorilor”, a spus Opera într-un comunicat de presă. „Se intensifică ori de câte ori utilizatorii navighează activ pe web, dau clic pe linkuri sau tastează și devine mai puțin dramatic și mai calm ori de câte ori devin mai puțin activi. Scopul este să dispară în fundal, dar să fie și ratat odată ce a dispărut."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Este posibil ca muzica de fundal să nu fie în partea de sus a listei dvs. de funcții necesare pentru browser, dar este interesant să vedeți Opera încercând ceva nou aici. Am avut șansa de a încerca o versiune de testare a Opera GX cu muzica de fundal activată și, cu siguranță, adaugă un pic de atmosferă eteric experienței de navigare. Din fericire, dacă nu este pentru tine, este dezactivat în mod implicit și poate fi comutat oricând.

Pe lângă muzica de fundal, cea mai recentă versiune de Opera GX adaugă integrarea Twitter în bara laterală. Aceasta este alături de WhatsApp, Telegram, Instagram, Discord, Twitch și Facebook Messenger încorporate. Odată ce v-ați conectat, puteți face clic oricând pe pictograma Twitter pentru a vă verifica cronologia.

Noul Opera GX este disponibil pentru descărcare gratuită direct din Opera.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here