Opening Night Live Games 2021: găsiți despre jocuri, trailere și tot ce ai ratat

Sursa: Gamescom

Gamescom 2021 a intrat în viteză miercuri, cu actualizări cu privire la toate cele mai așteptate jocuri viitoare și o perspectivă a ceea ce se întâmplă după 2021. Evenimentul principal al convenției este nimeni altul decât Opening Night Live (ONL), găzduit de Geoff Keighley.

ONL a fost plin cu o mulțime de rezultate, trailere și actualizări pentru unele dintre cele mai bune jocuri Xbox viitoare și multe altele și vine a doua zi după evenimentul Xbox Gamescom 2021, mai puțin interesant (dar încă important). ONL a scos câteva dintre cele mai mari arme pentru evenimentul de astăzi și a fost extrem de ușor să ratezi ceva. Am compilat fiecare anunț de la Opening Night Live la Gamescom 2021 pentru a nu asigura că nu ați ratat nimic.

Jocurile prezentate în timpul Opening Night Live pot ajunge pe aproape orice platformă modernă de jocuri, inclusiv Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Switch și multe altele. Multe dintre aceste jocuri pot ajunge să fie unele dintre cele mai bune jocuri Xbox (sau cele mai bune jocuri în general) atunci când sunt lansate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sari la:

 • Anunţuri majore
  • Halo Infinit
  • Hardware Xbox Halo Infinite LE
  • Saints Row
  • Marvel Midnight Suns
  • Orizontul Vest interzis
  • Death Stranding Director's Cut
  • Call of Duty: Vanguard
  • Splitgate
 • Fiecare anunt

Care sunt cele mai mari de la evenimentul Opening Night Live Gamescom 2021?

ONL fiind fluxul emblematic al Gamescom 2021, a fost plin de unele dintre cele mai mari și știri la care ne putem aștepta la întregul eveniment, de la cele mai mari jocuri multiplatforme până la apariția surpriză de la Xbox Game Studios și Microsoft.

Halo Infinit

Halo Infinite a lipsit în mod misterios de la evenimentul Gamescom 2021 de la Xbox, dar asta pentru că FPS-ul emblematic și-a făcut apariția în timpul Opening Night Live. În primul rând, Halo Infinite a marcat un nou trailer cinematografic pentru sezonul 1 al jocului său multiplayer gratuit. Mai important, totuși, a confirmat în sfârșit că Halo Infinite se lansează oficial în decembrie. 8, 2021.

Campania și jocul multiplayer Halo Infinite vor fi lansate simultan, dar, din păcate, Halo Infinite va lipsi campania cooperativă și jocurile personalizate Forge la lansare. Dacă sunteți interesat de Halo Infinite, asigurați-vă că citiți ghidul nostru despre precomandarea Halo Infinite înainte de lansare.

Halo Infinit

Halo Infinite următorul capitol al călătoriei povești a lui Halo, iar tot ceea ce am văzut de la 343 Industries recent arată că Halo Infinite are ceea ce este necesar pentru a fi un joc incredibil de minuni, aventură și multe altele.

 • 60 USD la Microsoft (Xbox și PC)
 • 60 USD pe Amazon (Xbox)
 • 60 USD la Best Buy (Xbox)

Halo Infinite Ediție limitată Xbox Series X și controler Elite

Imediat după ce am dominat Opening Night Live cu anunțul datei de lansare, am primit o altă dezvăluire: două piese noi de hardware Xbox ediție limitată, ambele arată absolut incredibil. Halo Infinite primește o ediție limitată Xbox Series X și Xbox Elite Wireless Controller Series 2, ambele sunt disponibile pentru precomanda mai târziu astăzi, înainte de lansarea lor în cursul acestui an. Pachetul Xbox Series X care include jocul, un controler wireless Xbox editie limitată și uimitoarea consolă personalizată.

Controlerul autonom în ediție limitată este un controler wireless Xbox Elite Series 2, deci este un controler premium care a fost îmbrăcat în culorile legendare ale Master Chief. Este de așteptat ca ambele opțiuni de hardware ediție limitată să aibă o disponibilitate scăzută, așa că asigurați-vă că precomandați cât mai curând posibil. Atât Halo Infinite Limited Edition Xbox Series X, cât și Halo Infinite Limited Edition Xbox Elite Wireless Controller Series 2 sunt așteptate să fie lansate în noiembrie. 15, 2022.

Xbox Series X – Pachet ediție limitată Halo Infinite

Microsoft onorează două decenii de Xbox și Halo cu un design Halo Infinite, în ediție limitată, negru și auriu la consolei sale emblematice Xbox Series X.

 • 550 USD la Microsoft

Controler wireless Xbox Elite Seria 2 - Ediție limitată Halo Infinite

Microsoft și-a transformat cel mai bun controler Xbox din clasa sa cu un nou design cu tema Master Chief, păstrând în același timp toate caracteristicile competiției gata pentru care care au făcut acest gamepad atât de grozav.

 • 200 USD la Microsoft

Saints Row

Franciza Saints Row este renumită pentru că este omologul mai haotic și mai prostesc la Grand Theft Auto. Cu toate acestea, în ultimii ani, jocurile Saints Row au căzut în disgrație pe măsură ce se îndepărtează de ceea ce le-a făcut special în primul rând. Deep Silver and Volition încearcă să rectifice această realitate prin anunțul unui joc de repornire Saints Row în timpul Gamescom 2021.

Jocul de repornire Saints Row caută să ducă franciza înapoi la rădăcini, ceea ce probabil îi va face entuziasmați pe fanii titlurilor mai vechi Saints Row. Repornirea Saints Row este disponibilă pentru precomandă acum și vine pe Xbox, PlayStation și PC în februarie. 25, 2022 și va fi plin până la refuz de violențe exagerate.

Soarele de la miezul nopții de la Marvel

Marvel's Midnight Suns este un joc complet nou de la Firaxis, creatorii XCOM, care explorează povestea unui nou super-erou personalizabil. Midnight Suns este un RPG tactic, dar, din păcate, nu avem o mulțime de detalii despre joc sau cum va arăta produsul final (deși știm că nu va fi doar un alt XCOM). Știm că distribuția este masivă, personaje având Marvel populare precum Iron Man, Ghost Rider, Dr. Ciudat și mai mult.

Marvel's Midnight Suns este programat să fie lansat cândva în martie 2022 și vom putea vedea mai multe gameplay-uri pentru joc în lunile următoare.

Orizontul Vest interzis

Horizon Forbidden West este unul dintre cele mai așteptate jocuri exclusive PlayStation și a fost inițială programată pentru lansare în 2021. Cu toate acestea, zvonurile despre o întârziere au fost confirmate astăzi în timpul evenimentului Opening Night Live. Horizon Forbidden West se lansează acum în februarie. 18, 2022, cu precomenzi programate să se deschidă în septembrie. 2.

This întârziere va oferi Guerrilla Games timpul de care au nevoie pentru a șlefui jocul și, sperăm, că va determina Horizon Forbidden West să domine lista noastră cu cele mai bune jocuri PS5 când va fi lansată la începutul anului viitor.

Death Stranding Director's Cut

Death Stranding este unul dintre cele mai unice pentru PlayStation și PC, iar Hideo Kojima există jocuri extinse de viziunea originală cu o mulțime de conținut nou, puteți găsi ale calității vieții și multe altele. La Gamescom, Death Stranding Director's Cut a primit un trailer de previzualizare extinsă care prezintă toate completările și modificările majore incluse în noua ediție a jocului.

Există multe de despachetat în trailer, iar jucătorii care s-au bucurat de amestecul interesant de experiențe pe care Death Stranding l-a oferit la lansarea inițială ar putea găsi o mulțime de motive pentru a revedea jocul când va fi lansat în septembrie. 24, 2021.

Call of Duty: Vanguard

Un nou Call of Duty apare în fiecare an, iar 2021 ne aduce Call of Duty: Vanguard. În timpul Opening Night Live, Activision a avut aproape 10 minute de filmări neîntrerupte ale gameplay-ului din campania pentru un singur jucător, arătând modul în care primul titlul de încercare să se diferențieze de genul shooter la persoana în rândul său în ce mai. competitiv.

Previzualizarea Call of Duty: Vanguard vă va spune tot ce trebuie să știți chiar acum despre următoarea intrare în franciza de lungă durată. Jocul revine celui de-al Doilea Război Mondial, unde multe alte jocuri au pășit înainte, dar promite să spună o nouă poveste de date, concentrându-se mai puțin pe bătăliile la scară largă. Call of Duty: Vanguard se lansează oficial în noiembrie. 5, 2021.

Splitgate

Splitgate este un shooter multiplayer free-to-play care a explodat absolut în beta deschisă deschisă luptei sale în stil Halo și mecanicii de joc asemănătoare Portalului. Miercuri, Splitgate anunțat că Open Beta va continua cu Sezonul 0, o actualizare gratuită care este acum disponibilă jucătorilor.

Sezonul 0 va adăuga o mulțime de conținut nou la Splitgate, în special un nou Battle Pass care poate fi foarte bine și completat pentru o mare varietate de recompense în joc. Există, de asemenea, un nou mod de joc de luptă apropiată și o hartă cu aspect elegant.

Care este fiecare anunț al evenimentului Opening Night Live Gamescom 2021?

În timp ce cele mai mari de la Opening Night Live sunt susceptibile de a capta titluri de pretutindeni, au existat o mulțime de știri și dezvăluiri grozave în timpul spectacolului care altfel ar putea strecura printre fisuri. Din fericire, am surprins fiecare anunț în timpul Opening Night Live la Gamescom 2021 și le-am pus pe toate într-un singur loc: aici.

Trailer de dezvăluire a repornirii Saints Row

Trailerul de dezvăluire al lui Marvel's Midnight Suns

Trailer de joc Call of Duty: Vanguard

Filmul multiplayer Halo Infinite și data lansării

Dezvăluirea controlerului Xbox Elite Halo Infinite Limited Edition

Dezvăluirea Halo Infinite Limited Edition Xbox Series X

Trailerul Cultul Mielului

Trailer Midnight Fight Express

Trailerul Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Trailerul personajelor Demon Slayer: The Hinokami Chronicles

Trailerul Super Monkey Ball Banana Mania

Super Monkey Ball Banana Mania Morgana dezvăluie caracterul

Trailerul sezonului 0 Splitgate

Trailer beta deschisă a Rider's Republic

Secol: Age of Ashes

Trailer LEGO Star Wars: Saga Skywalker

SINCRONIZATE: Trailer Off Planet

Trailerul The Outlast Trials

Trailer de joc DokeV

Trailerul Jurassic World Evolution 2

Trailer cu povestea Far Cry 6

Trailerul Vampir: The Masquerade Blood Hunt

Trailer de dezvăluire Park Beyond

JETT: Trailerul The Far Shore

Data lansării Horizon Forbidden West

Trailerul Lumea Nouă

Trailer de lansare Marvel Future Revolution

Tales of Luminaria mobile dezvăluie trailer

Trailerul Jumanji: The Curse Returns

Judecata pierdută

Anunţul Oberhasli

Trailerul din cartea junglei Fall Guys

Trailer cu coloană sonoră originală înlocuită

Trailer de joc Age of Empires IV

Valheim Hearth & Home Update trailer

Trailer multiplayer Crossfire X

Lumea tancurilor

Remorcă Genshin Impact Aloy

Trailer cu data lansării Sifu

Trailer de previzualizare Death Stranding Director's Cut

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here