OneNote Web Clipper adaugă modul de previzualizare, suport YouTube și multe altele

Microsoft adaugă mai multe funcții la suplimentul său OneNote Web Clipper pentru utilizatorii de browser Chrome, Safari și Internet Explorer. Adaugă funcții precum un mod de previzualizare, suport pentru adăugarea de videoclipuri YouTube și multe altele.

Iată o privire rapidă asupra a ceea ce este nou și îmbunătățit în OneNote Web Clipper, care permite utilizatorilor OneNote să salveze rapid părți ale paginilor web în aplicație.

  • Previzualizare — V-ați întrebat vreodată exact ce era pe cale să apară în OneNote odată ce ați decupat? Problema rezolvata! Acum, toate modurile de tăiere - pagină completă, regiune, articol, rețetă și produs - oferă o previzualizare, astfel încât ceea ce vedeți este ceea ce obțineți.
  • Compatibilitate YouTube și Vimeo — Acum puteți decupa videoclipuri de pe paginile YouTube și Vimeo în OneNote.
  • Evidențiați text — Când decupați un articol, un produs sau o rețetă, puteți evidenția secțiuni de text, iar acele evidențieri vor fi salvate în OneNote.
  • Decupați mai multe regiuni dintr-o singură mișcare — Decupați mai multe regiuni ale unei pagini web și salvați-le pe toate într-o singură pagină OneNote.
  • Utilizați propriul titlu — Schimbați titlul paginii dvs. în fereastra de previzualizare înainte de a o trimite la OneNote.
  • Articole după cum doriți — Schimbați dimensiunea fontului și tipul din articol pentru a îmbunătăți lizibilitatea înainte de a-l tăia în OneNote.

Puteți descărca noua versiune de Web Clipper de pe site-ul Microsoft OneNote.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here