OneDrive beneficiază de partajare în familie și în grup cu un singur clic pe web

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • O nouă caracteristică OneDrive facilitează partajarea fișierelor și folderelor cu grupurile.
  • Partajarea cu un singur clic în grup și în familie previne nevoia de a introduce fiecare destinatar individual.
  • Funcția este acum disponibilă în OneDrive pe web.

Microsoft face mult mai ușor să partajați fișierele și folderele OneDrive cu familia și grupurile de oameni. O nouă caracteristică, detaliată într-o postare de blog Microsoft astăzi, vă permiteți să creați grupuri pentru a putea participa cu un singur clic.

Anterior, pentru a partaja un fișier sau un dosar cu un grup de persoane, trebuie să tastați informații individuale de contact ale fiecăruia destinatar. Acum, puteți alege grupuri prestabilite pentru o parte a fișierului într-o singură selecție. Acest lucru este cel mai ușor cu membrii familiilor dacă ați configurat deja un grup de familie Microsoft, dar este, de asemenea, destul de simplu de utilizare și pentru alte grupuri de persoane.

Pentru a începe, va trebui să vă asigurați că există grupuri configurate fie prin grupul Microsoft Family, fie prin Outlook. Odată, puteți pur și simplu să faceți clic pe fișierul pe care să vă creați să-l partajați, apoi să faceți clic pe butonul „Partajare” pentru a partaja așa cum ați procedat în mod normal. În loc să tastați fiecare destinatar individual, puteți începe să introduceți numele grupului la care să ajungeți și să vă selectați.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Microsoft

Pe lângă selectarea întregului grup, veți vedea numele persoanelor din acel grup dacă nu vor ajunge pe toți. După ce ați făcut selecția, trebuie doar să apăsați butonul „trimitere” și fișierul va fi trimis tuturor celor pe care i-au ales pentru acel grup. Merită remarcat faptul că veți dori să selectați „Oricine are linkul poate edita” selectat în meniul de distribuire.

Această funcție este acum live pe OneDrive pentru web. Microsoft spune că este de așteptat să se lanseze în clientul de sincronizare OneDrive, Mac și direct din Word, Excel și PowerPoint până la jumătatea anului 2021."

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here