Unul dintre cele patru jocuri gratuite Xbox One din septembrie a fost dezvăluit”,

Earthlock: Festival of Magic, RPG-ul fantasy pe turn de la dezvoltatorul Snowcastle Games, va fi unul dintre cele patru jocuri gratuite oferite abonaților Xbox Live Gold în septembrie pentru consola Xbox One. Va face parte din promoția Microsoft Games with Gold.

Earthlock va fi lansat atât pe Xbox One, cât și pe PC (prin Steam) și pe 1 septembrie. Snowcastle Games, cu sediul în Norvegia, a lucrat timp de patru ani la joc și a strâns peste 150.000 USD din crowdfunding pe Kickstarter pentru a ajuta la finanțarea dezvoltării acestuia. Xbox Wire are o descriere rapidă a jocului:

Acest RPG occidentalizat pe rând, care își dezvăluie în moduri subtile originea scandinavă, începe ca o simplă căutare, dar se dezvoltă într-o călătorie mai profundă. Joacă în rolul lui Amon și alătură-te mai multor eroi improbabili pentru a salva Umbra, o lume frumoasă, dar aspră, care a încetat în mod misterios să se învârte cu mii de cicluri în urmă. Amestecă-ți strategia de a-ți învinge inamicii, fabricând muniție și materiale, recoltând plante elementare și personalizând arborele de talent al personajelor tale.

Celelalte trei titluri Games For Gold din septembrie vor fi dezvăluite de Microsoft săptămâna viitoare. Rețineți că două dintre jocurile care vor fi anunțate vor fi titluri Xbox 360, dar vor putea fi redate pe Xbox One prin funcția sa de compatibilitate inversă.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here