Una dintre cele mai bune funcții Microsoft Teams este în drum spre Teams pentru iOS

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams pentru iOS va accepta în curând fundaluri personalizate în cadrul apelurilor video și al întâlnirilor.
  • Aplicația acceptă deja fundal neclar la întâlniri și apeluri.
  • Funcția este în prezent programată pentru lansare luna aceasta.

Utilizarea fundalurilor personalizate pe Microsoft Teams este o modalitate excelentă de a personaliza o întâlnire sau un apel video. Vă permite să adăugați un fundal distractiv sau profesional fluxului dvs. video fără a fi nevoie să utilizați un ecran verde. Suportul personalizat de fundal este deja disponibil pe versiunea desktop a Teams și este în drum spre versiunea iOS a Teams.

Conform foii de parcurs Microsoft 365, suportul personalizat de fundal pentru Teams pe iOS este în curs de dezvoltare și ar putea ajunge de îndată ce luna aceasta. Ca întotdeauna în cazul foii de parcurs Microsoft 365, datele pot fi modificate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deși nu puteți folosi încă fundaluri personalizate pe Teams pentru iOS, puteți folosi aplicația pentru a vă estompa fundalul în cadrul apelurilor video și al întâlnirilor. Această funcție a fost lansată anul trecut și vă permite să ascundeți ce este în spatele dvs. la un apel.

În timp ce Teams face o treabă bună în estomparea sau schimbarea fundalurilor de pe desktop, puteți obține rezultate mai bune cu NVIDIA Broadcast. Trebuie să aveți una dintre cele mai bune plăci grafice, dar dacă aveți configurația potrivită, poate crea fluxuri video incredibil de clare. De asemenea, poate reduce zgomotul de fundal.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să vă sunați colegii, prietenii și familia în apeluri unu-la-unu, apeluri de grup sau întâlniri. În curând, veți putea folosi fundaluri personalizate în aplicația Teams pentru iOS.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here