Una dintre cele mai bune funcții Microsoft Teams este în sfârșit pe drumul către web

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams pe web va accepta în curând fundaluri personalizate.
  • Fundalurile personalizate sunt o caracteristică populară versiuni desktop și mobile ale Teams.
  • Suport pentru fundaluri personalizate ar putea veni la Teams pe web încă din septembrie 2021.

Microsoft Teams a câștigat pentru prima dată suport pentru fundaluri personalizate pe desktop-uri în primăvara lui 2020. De atunci, aceeași funcționalitate a fost lansată în versiunile mobile ale Teams. Acum, se pare că funcționalitatea ar putea ajunge pe Teams pe web încă din septembrie 2021, deși acea dată poate fi modificată. O listă actualizată din foaia de parcurs Microsoft 365 explică faptul că suportul personalizat de fundal este în drum spre Teams pe web.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

La fel ca pe alte dispozitive, veți putea folosi funcția pentru a vă estompa fundalul în cadrul apelurilor și întâlnirilor Teams sau pentru a vă înlocui fundalul cu o imagine.

Iată descrierea caracteristicilor de la Microsoft:

Când utilizați Teams pe web, puteți fi să vă estompați fundalul, fie să îl înlocuiți în întregime cu imaginile furnizate în întâlnirea sau apelul dvs. video. Notă: estomparea sau înlocuirea fundalului ar putea să nu împiedice informațiile sensibile să fie vizibile pentru alte persoane în apel sau întâlnire.

Dacă nu ați folosit opțiunea pe Teams înainte, asigurați-vă că consultați ghidul nostru despre cum să utilizați fundaluri personalizate pe Microsoft Teams.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să vă estompați fundalul sau să utilizați sau să imaginați fundal personalizat în aplicațiile de vânzare desktop și mobile. În curând, veți putea folosi fundaluri personalizate pe web.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here