Unul dintre cele mai bune scaune de gaming din 2020, Flash XL de la E-Win, are o reducere de peste 150 USD după Cyber ​​Monday

Deși Cyber ​​Monday s-a încheiat deja, unele dintre cele mai bune oferte de Cyber ​​Monday sunt încă disponibile chiar acum. Am văzut deja o mulțime de reduceri Cyber ​​Monday la PC-uri și accesorii de gaming și nu vor dura mult timp. Dacă sunteți în căutarea unui nou scaun de gaming sau birou luna aceasta, oferta EWin Cyber ​​Monday este una pe care nu o puteți rata, cu economii de până la 25% la achiziția dvs. pentru o perioadă limitată!

În această Cyber ​​Monday, EWin oferă 15% reducere la achiziția dvs. de 199 USD sau mai mult atunci când utilizați codul promoțional CM15 la checkout. Puteți economisi 25% cheltuind 249 USD sau mai mult și folosind codul CM25 la casă. Aceste coduri pot fi folosite pe toate scaunele de gaming EWin, inclusiv pe stelele scaune de gaming EWin Flash XL Series, care a fost desemnat drept unul dintre cele mai bune scaune de gaming Windows Central în 2020, precum și pe birourile de gaming Ewin.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Joc început

Scaun de birou ergonomic pentru jocuri pe computer EWin Flash XL Series

EWin oferă până la 25% reducere la anumite achiziții pentru săptămâna Cyber ​​Monday! Aceasta include scaunul de computer din seria Flash XL, care este o alegere excelentă pentru jocuri sau pentru utilizare în afaceri – mai ales la peste 150 USD din prețul obișnuit.

352 USD.00 509 USD.00 157 USD reducere

  • Vezi la EWin

Cu cupon: CM25

Găsirea celui mai bun scaun de gaming dintre toate, cu cât mai multe opțiuni există pe piață este destul de dificilă, motiv pentru care Windows Central a decis să simplifice lucrurile cu un ghid pentru cele mai bune scaune de gaming în 2020. În ghid, Flash XL a fost desemnat cel mai bun scaun de gaming rezistent, în parte datorită limitei sale de greutate maximă de 500 de lire sterline, care depășește cea mai mare parte a concurenței. Este și un scaun larg, cu cotiere 4D și spumă cu memorie de înaltă densitate pentru un confort sporit.

De asemenea, Windows Central a revizuit scaunul cu puțin peste o lună în urmă, unde a obținut patru stele din cinci pentru diferitele sale puncte de reglare, design durabil și, în cele din urmă, cât de confortabil este. EWin include o garanție extinsă la achiziția sa, precum și U gratuit.S. livrare.

Consultați ghidul nostru cu ofertele de ultimă oră Cyber ​​Monday pentru mai multe oferte care sunt încă disponibile pentru o perioadă limitată.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here