Recenzie OMEN by HP Headset 800 – cele mai confortabile căști de gaming sub 100 USD,

Căștile de gaming să fie un accesoriu în zilele noastre, cu multe preferate și modele care să vină de fiecare producător de computer. În ultimii câțiva ani, HP a lansat linia sa OMEN de laptopuri, desktop-uri și accesorii pentru jocuri.

Setul cu cască OMEN 800 se alătură clubului ca experiență premium, cu fir, dar costă doar 79 USD – cu mult sub ceea ce costă multe dintre căștile de ultimă generație. În plus, sunt genul de căști pe care le poți purta toată ziua fără niciun disconfort. Singurul neajuns? S-ar putea să pari puțin prost.

Despre această recenzie

HP a trimis o pereche de împrumut a căștilor OMEN 800 pentru examinare. Prețul de vânzare sugerat este de 79 USD.99, dar pot fi găsite mai ieftin de la comercianți cu amănuntul la aproximativ 68 USD. Vezi mai multe la HP.com.

Vezi pe Amazon

Specificații HP OMEN Headset 800

Fiind doar cablat, OMEN Headset 800 nu aduce nicio tehnologie revoluționară sau nume de marcă comercială spectaculoasă pentru caracteristicile proprietare, dar oferă utilizatorilor elementele de bază executate aproape de perfecțiune.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Specificații de categorie
Sunet Căști DTS:X (cu PC-uri OMEN)
Stil căști Perne peste urechi din piele izolatoare de zgomot
Bandă de suspensie ușoară
Cablu 3.3 picioare (1M) împletit
Conector Microfon și linie de difuzoare separate
Include 3.5 mm la un conector cu 4 poli
Conducător auto Driver din neodim de 53 mm
Controlul volumului Pe cablu
Stil microfon Microfon retractabil și flexibil
Greutate 431 g (0.95 lbs)
Dimensiuni 8.07 x 8.58 x 4.49 in

Lipsesc multe în comparație cu ceva de genul Razer Thresher Ultimate, care oferă intervale de răspuns wireless, audio optic sau de frecvență nebunească - dar la doar 79 USD față de 250 USD sau mai mult, acestea sunt mai comparabile cu Razer Kraken 7.1 v2 la 89 USD sau Corsair VOID PRO RGB de 79 USD. De asemenea, nu există o anulare activă a zgomotului pentru microfon sau digital 7 nativ.1 suport audio (deși puteți utiliza Dolby Atmos pentru a vă încorpora în Windows 10).

Design simplu, cu drivere puternice

HP a adaptat designul căștilor OMEN 800 cu gama sa generală de PC-uri și laptop-uri pentru jocuri OMEN. Asta înseamnă negru cu accent roșii, dar spre deosebire de computerele sale, nu există iluminare LED roșie. Fără acele LED-uri, înseamnă că nu există un cablu USB separat pentru alimentare sau baterie de reîncărcat.

Cea mai proeminentă caracteristică a căștilor OMEN 800 sunt driverele masive din neodim de 53 mm. Șoferii sunt încapsulați în căști uriașe, peste ureche, din piele. Prefer designul peste ureche, iar OMEN-urile oferă un spațiu remarcabil și nu mi-au atins niciodată nicio parte a urechilor și nu mi-au ciupit capul. În schimb, aproape că se simte slăbiți, dând suficientă presiune pe părțile laterale pentru a face o etanșare fără a simți că purtați mult.

Căștile nu mi-au alunecat niciodată din cap și nici nu a trebuit vreodată să le reajustez.

Cablul împletit de un metru se împarte aproape de jos în volum separat și microfon 3.mufe de 5 mm. Cu toate acestea, din cutie, acele linii sunt aduse împreună cu single-ul inclus 3.Adapter de linie unică cu patru poli de 5 mm pentru laptopuri sau dispozitive care nu separă acele canale.

Aproximativ un sfert din coborârea cablului este sau roată de volum cu etichetele „+” și „-” clar marcate. Există, de asemenea, un comutator de sunet foarte tactil pentru microfon.

O altă alegere fantastică de design care nu se găsește în căștile bugetare este brațul roșu al microfonului retractabil. Acest design vă permite să împingeți receptorul înapoi în căști doar pentru jocuri sau dacă poți să folosești pentru un film sau muzică. Scoaterea brațului este ușor și flexibil, puteți poziționa cu ușurință în fața gurii sau departe de ea pentru a preveni respirația detectabilă. This elasticitate este necesar, deoarece nu există o anulare activă a zgomotului aici.

La 431 g (0.95 lbs), setul cu cască OMEN 800 este printre cele mai ușoare căști din clasa sa. Singurul dezavantaj al designului general al căștilor OMEN 800 este căștile enorme pentru urechi în comparație cu căștile „obișnuite”. Cupele se întind nu mai puțin de 2.5 inchi (6.35 cm) de la cap, care este masiv. Deși să arăți ca prințesa Leia sau Lobot este distractiv, nu este un aspect pe care toată lumea și-l dorește neapărat. Compartimentul pentru căști atât de mari este confortul, ceea ce face ca merită posibilele privilegii stupide din partea familiei tale.

Căști HP OMEN 800 – Confort la maxim

Pune-mă în categoria persoanelor care sunt foarte sensibile la purtarea căștilor pentru perioade îndelungate. Sunt foarte susceptibil la disconfort la vârful craniului.

Setul cu cască HP OMEN 800 are un design cu bandă de suspensie, în care banda moale din piele este separată de cadrul de sârmă metalică, care mai mult deasupra benzii. Este foarte diferit de multe căști, cum ar fi Razer Kraken sau Corsair VOID PRO, care au o singură configurație de bandă groasă, care cântărește pe cap.

În mod obișnuit, nu găsiți modele de benzi cu suspensie în căștile de gaming cu buget redus, totuși OMEN Headset 800 o face, ceea ce vorbește foarte favorabil. De fapt, deși există puțin mai ușoare, OMEN Headset 800 este cu ușurință cea mai confortabilă căști pe care le-am purtat - chiar și depășind Razer Thresher Ultimate, care era deja foarte plăcut.

În timpul testării mele, am purtat OMEN-urile ore întregi în timpul unor sesiuni de jocuri Destiny 2 sau chiar doar la computer în timp ce lucram la apeluri Skype sau la muzică. Nu m-am dezvoltat și durere pe cap. Simțul OMEN, deoarece se sprijină ușor în jurul capului tău (pe urechi și vârf) fără să simtă vreodată că aș fi strâns. HP a făcut o treabă remarcabilă în ceea ce a găsit testarea factorilor umani și a ergonomiei.

O experiență auditivă solidă

Nu există 7.1 Redare Dolby digital cu căștile OMEN 800. În schimb, obțineți o ieșire stereo excelentă prin acele drivere de 53 mm.

Utilizatorii care rulează Windows 10 Creators Update (din primăvara 2017) pot folosi opțional Dolby Atmos pentru căști sau Windows Sonic pentru căști. Atât Dolby Atmos, cât și Windows Sonic simulează sunetul spațial prin intermediul unui software care oferă posibilitatea de a detecta mai precisă direcția audio în timpul jocului sau când vizionați un film. Acestea sunt disponibile și pe Xbox One.

Sunetul a fost clar, clar și în concordanță cu căștile OMEN 800. Sunetul nu a fost la fel de bogat ca căștile în intervalul de 200 USD, dar a fost semnificativ mai bun decât căștile standard cu fir cu răspuns la frecvență. Datorită designului căștilor pentru urechi, majoritatea vă zgomotelor de fundal au fost blocate cu succes, așa că, deși puteam să tastând pe tastatură, era mai tăcut.

Microfonul este, de asemenea, destul de capabil, reluând vorbirea mea fără probleme, fără a fi foarte susceptibil la respirație în timpul jocului. Nu este cel mai bun, dar pentru această gamă de preț a făcut treaba și nu a fost niciodată dezamăgit.

Căștile HP OMEN 800 sunt recomandate

Dacă nu de cumpărat un set cu cască de gaming, atunci chiar ar trebui să remediați asta, chiar dacă doar jucați ocazional. Experiența este mult mai captivantă, chiar și pe difuzoare cu adevărat grozave.

S-ar putea să credeți că trebuie să cheltuiți 150 USD sau mai mult pentru a obține un sunet bun, dar nu o faceți. Setul cu cască HP OMEN 800 este o dovadă a acestui lucru și, la doar 79 USD, oferă un sunet excelent, câștigând, de asemenea, fiind cel mai confortabil căști pe care l-am purtat până acum. Pierzi lucruri precum sunetul wireless, Dolby 7.1, anulare activă a zgomotului sau iluminare cu LED-uri de lux, dar acestea nu sunt niciodată necesare, sunt doar bine să vă aibă.

Cele mai bune căști pentru jocuri pentru PC din Windows Central

Setul cu cască HP OMEN 800 înglobează toate elementele de bază. Sunet excelent, drivere mari pentru difuzoare, confort suprem și un microfon retractabil elegant care vă permiteți să utilizați căștile pentru experiențe non-gaming. Face toate acestea în timp ce vin cu mult sub 100 USD, punând la îndemâna chiar și jucătorii ocazionali. Singurul negativ pare să fie căștile uriașe pentru urechi, care sunt departe de a fi măgulitoare, dar cel puțin rezultă în „spațiul” necesar între urechi și difuzoare, rămânând în același timp confortabil.

Dacă aveți nevoie de căști de gaming obișnuite, care să nu vă rănească capul sau finanțele, consultați căștile OMEN 800.

Vezi pe Amazon

Pro:

  • Cele mai confortabile căști de gaming până acum.
  • Drivere audio mari de 53 mm oferă.
  • Punct de preț excelent.
  • Microfonul retractabil este convenabil.
  • Design relativ conservator și atenuat.

Contra:

  • Fără Dolby 7.1 audio digital.
  • Lipsește microfonul cu anulare a zgomotului.
  • Căștile pentru urechi foarte mari pot părea amuzante pentru alții.

4.5 din 5

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here