Aplicația oficială Trivago Progressive Web (PWA) ajunge în Microsoft Store

Marșul constant al Progressive Web Apps (PWA) care ajunge pe Microsoft Store continuă, de date aceasta cu o lansare oficială de la Trivago. O listă pentru aplicația de comparare a hotelurilor a apărut inițial în Magazin săptămâna trecută, dar nu funcționa la momentul respectiv. Cu toate acestea, problemele par să fi fost rezolvate, iar aplicația este acum disponibilă și complet funcțională.

Spre deosebire de valorile anterioare de PWA, care au fost publicate de Microsoft, Trivago este publicat chiar de companie. Și, ca și în cazul altor PWA, puteți face tot cu aplicația pe care v-ați aștepta să vă puteți face, parcurgând site-ul Trivago în browser.

și căutați cu ușurință și rapid hoteluri în apropiere de locații specifice, puteți găsi oferte de rezervare sau cameră. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni de filtrare pentru lucruri precum prețul, clasa de hotel, evaluarea oaspeților și distanța de la punctele de reper semnificative. Recenziile, fotografiile și informațiile pentru fiecare hotel sunt, de asemenea, ușor accesibile. În general, aplicația pare destul de rapidă și nu atât de diferită de utilizarea unei aplicații native Universal Windows Platform (UWP).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

PWA fac parte dintr-un impuls al Microsoft pentru a obține mai multe aplicații în Microsoft Store. Microsoft se bazează pe două moduri de a face acest lucru: dezvoltatorii pot trimite ei înșiși PWA-uri sau Microsoft Store va indexa automat PWA-urile de calitate cu crawler-ul web Bing și le va publica singur. Scopul final este de a oferi experiențe native asemănătoare aplicațiilor fără a necesita atât de multă muncă din partea dezvoltatorilor.

Progressive Web Apps (PWA): Ce sunt și ce vrei pentru Microsoft

Având în vedere actualizarea Windows 10 aprilie 2018 urmează să sosească pe 30 aprilie, este probabil să vedem mai multe PWA să ajungă în Microsoft Store în săptămânile și lunile următoare. Așteptați-vă să auziți mai multe despre PWA la conferința Microsoft Build 2018 din mai, de asemenea.

Vezi la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here