Aplicația oficială Titanfall Companion de la EA ajunge pe Windows Phone și Windows 8.1

EA și Microsoft au lansat un lot de aplicații oficiale pentru Titanfall, popularul jocului împușcături la persoane (FPS) de nouă generație. Aplicația însoțitoare – disponibilă pe Android, iOS, Windows 8 și Windows Phone – îi ține pe jucători la curent cu tot ce este Titanfall atunci când nu sunt la gamepad și se bucură de puterea distructivă a titanului lor.

Conținutul inclus în aplicația Titanfall include informații bogate despre istoria universului Titanfall, împreună cu personaje, arme, hărți, moduri și chiar comenzi. Practic, această aplicație se va dovedi a deveni biblia a tot ceea ce are legătură cu jocul. Nu numai că este o enciclopedie interactivă, dar EA a făcut-o și astfel încât jucătorii să poată verifica statisticile, permițându-le să se laude cu ucideri totale, armele preferate, timpul petrecut și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Totuși, nu credeți că este doar pentru când sunteți departe de consolă. Fanii Titanfall putea profita de funcții disponibile atunci când sunt conectați la o consolă Xbox One, vor avea o adevărată experiență aplicației însoțitoare. Există o hartă pe al doilea ecran, perfectă pentru a oferi jucătorilor un avantaj interactiv asupra acțiunilor de pe câmpul de luptă. This hartă facilitează, de asemenea, să vezi și să urmărești colegii de echipă, mărind hanul în zonele cheie ale hărții.

Câteva funcționalități foarte bune sunt incluse în aplicația însoțitoare, pe care suntem siguri că mulți voi fanii Titanfall sau veți aprecia.

  • Descărcați aplicația Titanfall Companion (Windows 8, 710 MB)
  • Descărcați aplicația Titanfall Companion (Windows Phone, 710 MB)

Mulțumesc, meandu229 și Mohamed A, pentru sfaturi!

Actualizare: Din motive necunoscute, versiunea pentru Windows 8 a TitanFall Companion nu mai este disponibilă pentru descărcare. Nu suntem siguri de „de ce” și dacă aflăm mai multe informații despre versiunea Windows a aplicației Companion, transmiteți-le mai departe. Versiunea Windows Phone 8 este încă disponibilă pentru descărcare.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here