Aplicația oficială Snapdeal primește o actualizare atât de necesară, oferind acum o experiență de cumpărături captivantă

Cu peste 18 milioane de membri, Snapdeal.com este cel mai mare site de cumpărături online din India, oferind o gamă largă de produse de la mărci indiene și internaționale în mai multe categorii.

În timp ce Snapdeal.com are o aplicație oficială Windows Phone de doi ani, a fost un efort pe jumătate și nu a fost actualizat prea mult. Recenziile abominabile de pe lista Windows Phone Store spun povestea. Dar, după cum am văzut, 2014 a fost un an grozav pentru aplicațiile oficiale și marcatoare din India, iar cu cea mai recentă actualizare, Snapdeal se alătură luptei.

Cea mai recentă actualizare trece aplicația la versiunea 2.0.0.0 și oferă o experiență fluidă de cumpărături online pe dispozitivul tău Windows Phone. Aplicația utilizează, de asemenea, memoria cache offline pentru o performanță îmbunătățită. Utilizatorii se pot conecta pentru acces rapid la disponibilitatea produselor online, pot face cumpărături de la mărcile preferate și pot primi comanda livrată printr-un serviciu de transport gratuit în peste 4000 de orașe din India.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aplicația renovată are o interfață ușor de utilizat, care vă permite să navigați prin mai multe categorii de produse care sunt grupate într-un mod intuitiv și ușor de navigat. Puteți găsi cu ușurință ceea ce căutați folosind opțiunile de sortare și filtrare. Pentru fiecare produs listat, utilizatorii pot vizualiza recenzii, specificații și caracteristici înainte de a plasa o comandă.

Există, de asemenea, o opțiune bună de a lista scurtă produse pentru a le vizualiza sau cumpăra mai târziu. Cu toate acestea, produsele selectate pe lista dvs. cu Windows Phone nu sunt accesibile pe toate platformele, ceea ce este o prostie. Mai este ceva de parcurs.

Descărcați gratuit aplicația Snapdeal din Windows Phone Store. Aplicația are o experiență intuitivă de utilizator și concurează cu alte aplicații de comerț electronic precum Tradus și Flipkart. Există, de asemenea, oferte exclusive numai pentru aplicații mobile, așa că dă-i un vârtej și spune-ne cum îți place.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here