Office Insiders câștigă noi desene animate în versiunea de previzualizare Mac din septembrie 2021

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Office Insiders poate aștepta cu nerăbdare funcționalități de desene animate în cea mai recentă versiune de previzualizare pentru Mac.
  • Construcția este 16.53.21090101.
  • Acum puteți exprima mai bine în Word, Excel și PowerPoint.

Simțiți o lipsă de creativitate atunci când vă asamblați PowerPoint, foile Excel și documentele Word? Mi-aș dori să poți pune câteva fete amuzante și animate pentru a înviora lucrurile și pentru a face acea foaie de calcul contabilă puțin mai puțin uscată? Ei bine, Office Insiders folosește cea mai recentă versiune de previzualizare pentru Mac (16.53.21090101) se pot bucura acum de toate desenele pe care le doresc.

După cum este postat în notele de lansare ale Microsoft pentru versiunea Mac Current Channel (previzualizare) din 2 septembrie 2021, oamenii din desene animate sunt aici pentru a adăuga o pic de poftă experienței Office.

Continuăm să adăugăm la biblioteca mare de conținut media îmbogățit disponibil în aplicațiile Office. Cea mai recentă adăugare sunt ilustrații Cartoon People — o modalitate distractivă de a vă obține creații Office folosește un set de diverse personaje și decor. Doar accesați Inserare > Pictograme > Oameni din desene animate pentru a selecta piese dorite pentru a vă crea personajul, apoi faceți clic pe butonul Inserare pentru a plasa ilustrația pe panză în aplicația dvs. preferată.

Sursa: Microsoft

În cazul în care nu vă pasă de desene animate, există multe mai multe în această versiune de previzualizare. Există o „funcție LAMBDA nouă și puternică” în Excel, împreună cu o funcție Power Query de import de date. Suportul video Flipgrid pentru PowerPoint este de asemenea, în meniu pentru a crea această lună, la fel ca și cum să dictă vocală în Outlook și funcția de a gestiona regulile contului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pe scurt, există o mulțime de lucruri noi pentru Office Insiders pe Mac, atâta timp cât sunt interesați de desene animate, funcții LAMBDA sau gestionarea regulilor contului. Aveți de gând să utilizați aceste noi funcții?

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here