Pictograme de birou actualizate cu un design modern, care vor fi lansate pe toate platformele în lunile următoare

Microsoft a anunțat astăzi că reface pictogramele sale Office, aducându-le în era modernă, pe măsură ce Office continuă să se transforme într-o suită mai colaborativă. Noile pictograme pentru Office 365 au fost concepute pentru a îmbrățișa istoria Office, oferindu-le în același timp un aspect „mai îndrăzneț, mai ușor și mai prietenos”.

În anunțarea noilor pictograme, Microsoft a oferit câteva detalii despre modul în care a abordat procesul de proiectare:

Ne doream un limbaj vizual care rezonează emoțional de-a lungul generațiilor, funcționează pe platforme și dispozitive și care reflectă natura cinetică a productivității de astăzi.

Soluția noastră de design a fost să decuplăm literă și simbolul din pictograme, creând, în esență, două panouri (unul pentru literă și unul pentru simbol) pe care le putem împerechea sau separat. Acest lucru nu permite să menținem familiaritatea, subliniind în același timp simplitatea în interiorul aplicației.

Fiecare pictogramă, explică Microsoft, se concentrează acum mai mult pe conținutul produsului de fiecare aplicație, mai degrabă decât pe o schiță a documentului pentru Word și pe o foaie de calcul pentru Excel, de exemplu. Pictogramele au schimbat, de asemenea, raportul de la literă la simbol, dând două treimi din spațiul simbolului și o treime litere. Această schimbare a fost făcută pentru a „[vorbi mai mult cu creațiile oamenilor”, spune Microsoft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Noile pictograme vor fi lansate pe toate platformele în lunile următoare. Veți începe să le vedeți mai întâi pe mobil și pe web, cu alte platforme de urmat.

Știrile despre pictogramele actualizate vin și pe măsură ce Microsoft a lansat o actualizare minoră pentru aplicațiile sale Office Mobile pe Windows 10, aducând un nou selector de culoare radial care a fost observat pentru prima dată la testare în septembrie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here