Actualizarea din octombrie 2018 traversează puțin peste 26% dintre computerele cu Windows 10, spune AdDuplex,

Se așteaptă în mare parte că Microsoft va lansa următoarea să actualizare majoră a caracteristicilor Windows 10 în săptămânile următoare, dar versiunea anterioară a reușită să străbată doar o mică parte a pieței, potrivit celui mai recent raport de la AdDuplex. În cursul lunii martie, AdDuplex raportează că actualizarea Windows 10 octombrie 2018 a reușit să ajungă la 26.4% din PC-urile cu Windows10, sărind cu puțin peste cinci puncte procentuale față de locul în care se află în februarie.

Actualizarea Windows 10 aprilie 2018 păstrează în continuare partea leului din răspândire, venind într-un 66.3% din computerele cu Windows 10. Având în vedere că problemele de lansare actualizări din octombrie 2018 și că a ajuns la disponibilitatea completă abia în decembrie, nu a fost surprinzător să vedem o lansare mai lentă decât actualizările anterioare, dar este interesant că partea din spațiul Windows 10 rămâne atât de mult. scăzut în comparație cu alte actualizări în acest moment al ciclului lor de viață.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Urmează actualizarea din aprilie 2018 actualizarea Fall Creators cu un 3.Cota de 5%, PC-urile aflate în Actualizarea creatorilor și mai vechi formând un 3 combinat.4 la sută cotă. Windows Insiders pentru versiunile de previzualizare 19H1 iau 0.4 la sută cotă.

Ca și în cazul tuturor rapoartelor AdDuplex, merită remarcat faptul că datele se bazează pe o eșanție de 5.000 de aplicații care folosesc SDK-ul său. Datele au fost analizate pe 26 martie dintr-un sondaj de peste 100.000 de computere, spune AdDuplex. Cifrele reale sunt probabil diferite, dar rapoartele lunare ale AdDuplex sunt un instrument util pentru aduna sau baza de referință pentru răspândirea fiecărei actualizări.

Nava emblematică Microsoft

Windows 10

Pâine și unt de la Microsoft

Windows este regele castelului OS și sunt șanse, dacă citiți Windows Central, probabil că o faceți pe un computer Windows. Windows 10 este cea mai dinamică versiune de Windows până acum, cu dezvoltarea Microsoft axată pe livrarea de noi funcții și actualizări mai rapide decât orice versiune anterioară a sistemului de operare.

  • De la 130 USD la Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here