Recenzie NZXT RGB și controlerul ventilatorului: Iluminați-vă computerul și vă veți asigura că totul este cool

Sursa: Windows Central

Plăcile de bază moderne pot veni cu anteturi RGB adresabile, ceea ce permite sincronizarea accesoriilor suplimentare de iluminare cu cele găsite pe placă principală. Dar dacă preferi să mergi în întregime extern, NZXT are un controler pentru tine. Controlerul NZXT RGB și ventilator face exact ceea ce sugerează numele.

Conectarea ventilatoarelor și a benzilor RGB sau a altor componente activate pentru iluminare la hub permite controlul tuturor utilizând software-ul CAM al NZXT. Este puțin costisitor și nu primiți nicio benzi RGB sau ventilatoare incluse în standard, așa că merită acest mic dispozitiv pentru constructorii de sisteme PC?

Iluminat DIY

NZXT RGB și controler de ventilator

25 USD

Concluzie: Dacă puteți adăuga ceva culoare computerului dvs., acesta este un drum grozav de urmat.

Pro

  • Construcție elegantă
  • Design compact
  • Conexiuni SATA + USB
  • Include cabluri și adezivi

Contra

  • Proiectat în a vedea propriile produse RGB ale NZXT
  • Vezi la Newegg

Controlerul RGB și ventilator al NZXT este aproape perfect pentru constructorii de PC-uri

Sursa: Windows Central

Controlul luminii RGB și a ventilatoarelor a fost o durere pentru unii, deoarece nu fiecare placă de bază vine cu o mulțime de anteturi pentru o construcție cu aspect serios (și performantă). Aici intra în jocul controlerele RGB și ventilatoare, acesta de la NZXT. Scopul jocului este de a gestiona toate efectele de răcire și iluminare printr-un singur canal.

Acest controler vă permite să direcționați răcirea și iluminarea printr-un singur canal.

Chiar dacă placa dvs. de bază vine cu RGB și antet de ventilator, de obicei este mai bine să alegeți sau soluție aftermarket, deoarece este, în general, mai ușor să reglați setările utilizării software-ului din Windows decât să raportați în BIOS de fiecare dată când consumați. face o modificare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Controlerul RGB și ventilator de la NZXT permite exact acest lucru, balansând trei porturi de ventilator de 10 W și două canale RGB adresabile. Include împreună cu unitatea sunt trei distribuitoare de la 1 la 3 ventilatoare, precum și velcro și magneți pentru a lipi controlerul de carcasa dvs. Este un dispozitiv suficient de mic, care are doar 65 mm x 75 mm și este închis într-un șasiu din plastic negru.

Sursa: Windows Central

Poate părea familiară pentru oricine s-a gândit să cumpere o carcasă ediție NZXT 'i'. H510i, de exemplu, vine cu acest controler preinstalat. La fel și orice șasiu 'i' de la NZXT. Deci, în esență, puteți avea acest controler ca un upgrade pentru carcasa dvs. NZXT care nu este activată RGB. Același lucru este valabil și pentru toți cei ceilalți producători, atâta timp cât nu vă deranjează să folosiți echipamentul de iluminat propriu al NZXT.

Tot ceea ce este necesar pentru furnizarea de energie hub-ului și iluminatului și ventilatoarelor conectate acest singur cablu SATA. USB-ul trebuie să se conecteze la placa de bază pentru a permite controlul prin software-ul CAM pe Windows. Și cam atât. Veți fi bine să mergeți odată ce toți fanii sunt conectați, alături de orice accesorii RGB.

Lucruri care s-ar putea să nu vă placă acest hub de iluminat

Sursa: Windows Central

De fapt, conectarea accesoriilor RGB este puțin mai complicat decât ar trebui să fie dacă nu utilizați produse NZXT. Pentru a utiliza accesorii RGB standard cu acest controler, va trebui să utilizați un cablu de conectare pentru iluminare separat, care transformă anteturile similare cu patru pini pe care le-ați găsi pentru ventilatoare într-unul mai potrivit pentru echipamentele RGB adresabile.

Controlerul NZXT este excelent pentru iluminarea RGB, atâta timp cât intenționați să utilizați produsele sale.

Aceasta nu ar fi o problemă dacă NZXT ar include două dintre aceste cabluri pentru cele două porturi RGB disponibile, dar nu. Primești trei splittere de ventilatoare, ceea ce este excelent, dar ar fi fost configurația perfectă dacă am avea și cele două convertoare de cablu de conectare RGB, mai ales pentru cei care se îngrijesc de la zero.

Totuși, este un ecosistem pe care NZXT îl creează, așa că nu este cu adevărat un fapt negativ că compania se așteaptă ca tu să folosești propriile ventilatoare și accesorii de iluminat cu controlul. Ar fi fost dacă echipamentul său nu ar fi fost la egalitate, dar este printre cele mai bune disponibile.

Ei bine, ar trebui să cumpărați controlerul NZXT RGB și ventilator?

Sursa: Windows Central

Poate că m-am plâns de natură capricioasă a conectării echipamentelor non-NZXT RGB la un controler RGB, ceea ce vă poate face să vă întrebați de ce aș recomanda acest produs oricui construiește un PC. Dar dacă aveți la îndemână un astfel de cablu care vă face să vă plănuiți să utilizați propriile accesorii de iluminare și ventilatoare ale NZXT, controlerul RGB și ventilator este un centru super pentru a vă conecta toată iluminarea și răcirea împreună.

4.5 din 5

Este bine construit, compact și vine cu o mulțime de distribuitoare de ventilatoare pentru versiuni și mai entuziaste de PC. Există chiar și posibilitatea de a folosi magneți sau velcro, în funcție de carcasa aleasă. Dacă utilizați deja sau variantă non 'i' a unei carcase NZXT, acest controler este un upgrade grozav care se va potrivi exact în. Pentru toți ceilalți, recomand cu căldură să o listăm pe lista scurtă.

Iluminat DIY

NZXT RGB și controler de ventilator

Iluminare premium

Modulul controler al NZXT este o piesă excelentă de kit, permițându-vă să controlați efectele de răcire, cât și cele de iluminat folosind software-ul CAM.

  • 32 USD la Newegg

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here