NVIDIA și COLORFUL prezintă un muzeu dedicat istoriei GPU-ului

Sursa: COLORUL

Ce trebuie sa stii

  • Producătorul de piese PC și AiO COLORFUL a lansat un muzeu de istorie a GPU-ului.
  • A fost creat în parteneriat cu NVIDIA.
  • Muzeul este situat în Shenzhen, China.

Compania de tehnologie COLORFUL a făcut echipă cu o altă companie stilizată cu majuscule, NVIDIA, pentru a produce un muzeu de istorie a GPU-ului. Acesta va ajuta la informarea oamenilor despre o lungă a celor mai bune plăci grafice, astfel încât oamenii să aibă un pic mai mult context în spatele plăcilor și rolul lor în computerul de-a lungul anilor.

Muzeul va fi situat în Shenzhen, China, ceea ce înseamnă că cei mai curioși privitori care citesc acest articol vor trebui să cumpere bilete de avion dacă speră să-l vadă direct. Muzeul va evidenția o parte din lucrarea creatorului său, de asemenea, în asociere cu o secțiune a atracției dedicate recunoașterii scenei esporturilor din China.

Colecția de GPU a muzeului nu este limitată la plăți NVIDIA, desigur, deoarece acestea nu sunt singurele care sunt cheie pentru istoria tipului de componente. Ecranele COLORFUL vor include, de asemenea, plăci grafice ATI și alte rarități ale multor companii, inclusiv cele de la nume mari precum Intel, IBM și 3Dlabs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

O parte a muzeului va aduce, de asemenea, o lumină asupra celor mai noi și mai grozave jucării din industria jocurilor pentru computer și va include un simulator de curse dotat cu afișaj 8K și o stație VR.

Nu se deschide în fiecare zi un muzeu dedicat unei părți cheie a istoriei PC-urilor, de aceea COLORFUL prezintă acest muzeu specific GPU-ului ca fiind primul de acest gen din lume. Dacă are succes, pot apărea alții în întreaga lume. Dar, deocamdată, China păstrează efortul de debut în monumente dedicate sărbătoririi plăcilor grafice și descendenței lor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here