Norton și Avast anunță o fuziune masivă în valoare de peste 8 miliarde de dolari,

Sursa: Dan Thorp-Lancaster / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • NortonLifeLock va achiziționa Avast ca parte a unei fuziuni în valoare de peste 8 miliarde de dolari.
  • Acordul include achiziția de către NortonLifeLock a tuturor acțiunilor Avast.
  • În urma fuziunii, companiile combinate vor avea peste 500 de milioane de clienți.

NortonLifeLock va achiziționa Avast ca parte a unei fuziuni cu o valoare cuprinsă între 8 USD.1 miliard și 8 dolari.6 miliarde. Achiziția combină doi dintre cei mai buni producători de software antivirus. În cadrul tranzacției, NortonLife va cumpăra toate acțiunile Avast. Companiile combinate vor avea peste 500 de milioane de clienți. Până la sfârșitul celui de-al doilea an de la fuziune, NortonLifeLock se așteaptă să atingă o economie de costuri de aproximativ 280 milioane USD.

„Această tranzacție este un pas uriaș înainte pentru siguranța cibernetică a consumatorilor și, în cele din urmă, ne va permite să ne realizăm viziunea de a proteja și de a da putere oamenilor să-și trăiască viața digitală în siguranță”, spune Vincent Pilette, director executiv al NortonLifeLock. „Cu această combinație, ne putem consolida platforma Cyber ​​Safety și o putem pune la dispoziție pentru peste 500 de milioane de utilizatori. Vom avea, de asemenea, capacitatea de a accelera în continuare inovarea pentru a transforma Siguranța cibernetică."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Directorul executiv al Avast, Ondřej Vlček, împărtășește, de asemenea, părerile despre fuziune. „Într-un moment în care amenințările cibernetice globale sunt în creștere, dar penetrarea siguranței cibernetice rămâne foarte scăzută, împreună cu NortonLifeLock, vom putea accelera viziunea noastră comună de a oferi protecție cibernetică holistică pentru consumatorii din întreaga lume”, spune Vlček. „Echipele noastre talentate vor avea oportunități mai bune de a inova și de a dezvolta soluții și servicii îmbunătățite, cu capabilități îmbunătățite de la acces la informații superioare de date. Prin mărcile noastre bine stabilite, o mai mare diversificare geografică și acces la o bază globală mai mare de utilizatori, companiile combinate vor fi pregătite să acceseze oportunitatea semnificativă de creștere care există la nivel mondial."

Acționarii Avast vor avea dreptul la o combinație de considerații în numerar și acțiuni nou emise în NortonLifeLock. Oamenii pot alege, de asemenea, considerații alternative.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here