NordVPN vs. VyprVPN: Care VPN este mai bună pentru tine?

Rețelele private virtuale (VPN) sunt tuneluri criptate care transferă datele computerului la un anumit server înainte de accesul la internet deschis. De ce să folosiți un VPN? Ele oferă un pic de intimitate într-un mediu care este puternic monitorizat. NordVPN și VyprVPN sunt ambele opțiuni de top atunci când vine de furnizorii VPN, dar există câteva lucruri importante de știut despre fiecare care vă puteți ajuta să decideți între cele două.

 • Vezi la VyprVPN
 • Vezi la NordVPN

Faceți publicitate


VyprVPN este direct cu jurnalele pe care le păstrează

VPN-urile sunt concepute pentru a adăuga confidențialitate experienței dvs. online, așa că puteți urmări ceea ce vă oferă furnizorul. VPN despre dvs.

În politica de confidențialitate a Golden Frog (compania-mamă a VyprVPN) se precizează că unele informații sunt păstrate timp de 30 de zile, inclusiv adresa dvs. IP, adresa IP a serverului VyprVPN, cantitatea de date și orele de începere și oprire a conexiunii.

Politica de confidențialitate VyprVPN: Ce este înregistrat

De asemenea, menționează toate lucrurile pe care nu le colectează, ceea ce ajută la potolirea unora ca VyprVPN să păstreze mai multe informații despre tine.

Politica de confidențialitate VyprVPN: Ce nu este înregistrat

Pe de altă parte, politica de confidențialitate a NordVPN afirmă că nu păstrează absolut niciun jurnal în afară de adresa dvs. de e-mail și date de plată. Dacă sunteți îngrijorat de confidențialitatea dvs. și poți să fie colectată cea mai mică cantitate de informații, se pare că NordVPN este alegerea dvs.

Politica de confidențialitate NordVPN

NordVPN are mai multe servere

Ofertele NordVPN utilizeaza 1.294 de servere răspândite în 60 de țări. De asemenea, oferă servere specializate, cu caracteristici precum VPN dublu, anti-DDOS, P2P și Onion over VPN.

VyprVPN oferă peste 700 de servere în peste 60 de țări și se mândrește cu peste 200.000 de adrese IP individuale. Aceasta este încă o selecție destul de largă, dar recumpărați că P2P nu este permis atunci când utilizați VyprVPN.

VyprVPN sunt un protocol de conexiune Chameleon

Când vine vorba de conectare în siguranță, ambii furnizori VPN oferă protocoale PPTP, L2TP/IPsec și OpenVPN. NordVPN oferă și protocolul IKEv2/IPsec, în timp ce VyprVPN nu.

Cu toate acestea, VyprVPN are un protocol suplimentar, care este proprietarul Chameleonul. Este util în special pentru cei care trăiesc sub guverne opresive, deoarece este conceput pentru a ascunde faptul că utilizați un VPN. Bazat pe criptarea pe 256 de biți a OpenVPN, Chameleon vă poate ajuta să ocoliți limitarea lățimii de bandă și cenzură guvernamentală, care altfel ar fi eliminat prin inspecția profundă a pachetelor.

NordVPN vă permite să utilizați simultan mai multe dispozitive

Indiferent de tipul de plan NordVPN pe care îl alegeți, puteți utiliza la șase dispozitive simultan. NordVPN poate fi configurat și pe anumite routere{.nofollow} pentru a oferi o întreagă casă sau birou cu protecție VPN.

În funcție de planul VyprVPN pe care îl alegeți - de bază sau premium - veți putea folosi fie trei sau cinci dispozitive simultan. Este mai puțin decât NordVPN, dar VyprVPN are o aplicație de router care poate fi utilizat cu dispozitivul bazat pe Tomato.

NordVPN și VyprVPN nu au limitat de lățime de bandă

Indiferent dacă alegeți să utilizați NordVPN sau VyprVPN, niciunul dintre furnizori nu limitează lățimea de bandă și nici nu vă va reduce viteza.

Din cauza naturii unui VPN - vă trimiteți date către un server înainte ca acesta să ajungă la internetul deschis - veți vedea probabil o viteză mai mică decât v-ați obișnuit în anumite momente. În general, totuși, vitezele ar trebui să rămână acolo unde sunteți obișnuiți să vă vedeți și nu va trebui să vă faceți griji că să folosiți prea multe date.

NordVPN oferă mai multe planuri de preț și este mai ieftin

Opțiuni de abonament NordVPN

Există trei planuri NordVPN din care să alegeți, fiecare cu o garanție de rambursare de 30 de zile dacă nu sunteți mulțumit. Cea mai ieftină ofertă de la NordVPN este planul său anual, facturat o singură dată la aproximativ 69 USD. Toate planurile de preț NordVPN includ toate funcțiile NordVPN și puteți folosi Bitcoin pentru a plăti, ceva ce VyprVPN nu oferă.

Planuri de prețuri VyprVPN

VyprVPN oferă planuri de bază și premium, cu două opțiuni de plată pentru fiecare. Dacă puteți utiliza toate funcțiile oferite de VyprVPN, veți dori să mergeți cu oferta premium, care costă aproximativ 80 USD pentru un abonament anual (facturat o dată) sau aproximativ 13 USD lunar.

Dacă puteți alege un plan VyprVPN mai ieftin, opțiunea de bază – care nu include funcții precum protocolul Chameleon și VyprVPN Cloud – costă aproximativ 60 USD pentru un an întreg și aproximativ 10 USD lunar. VyprVPN oferă o încercare gratuită, dar durează doar trei zile.

 • Vezi la VyprVPN
 • Vezi la NordVPN

Faceți publicitate


Mai multe resurse VPN

 • Vedeți recenzia noastră NordVPN
 • Vedeți recenzia noastră VyprVPN
 • Cele mai bune servicii VPN din 2017
 • Cele mai bune servicii VPN gratuite
 • 8 întrebări importante pe care să le puneți atunci când cumpărați un VPN
 • 6 motive bune pentru care ar trebui să folosești un VPN
 • 5 avantaje majore ale utilizării unui VPN
 • 5 utilizări pentru o VPN despre care nu știați
 • Care este diferența dintre un proxy și un VPN?
 • Cum să configurați manual un VPN pe Windows 10
 • Cum să configurați manual un VPN pe Windows 10 Mobile

Testăm și revizuim serviciile VPN în contextul utilizării legale recreative. De exemplu:
1.Accesarea unui serviciu din altă țară (sub rezerva termenilor și condițiilor serviciului respectiv).
2.Protejarea securității online și consolidarea confidențialității online atunci când sunteți în străinătate.
Nu sprijinim și nu acceptăm utilizarea ilegală sau rău intenționată a serviciilor VPN. Consumul de conținut piratat care este plătit nu este nici aprobat, nici aprobat de Future Publishing.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here