Nokia lucrează la navigarea în interior pentru Hărți folosind WiFi și BT 4.0

Ne iubim GPS-ul și navigația. La naiba, acum ne plimbăm cu încredere în țări străine, așa cum am fost acolo de ani de zile, în loc să privim și să ne uităm cu privirea la o hartă uriașă, să ne plimbăm în cerc. Dar o problemă pe care o mai avem este că, odată ce suntem la locația noastră, ne întoarcem singuri odată în interior. În mod clar o #firstworldproblem.

Nokia lucrează la această soluție utilizând WiFi și Bluetooth 4.0 în încercarea de a maximiza precizia în interior. În plus, se adresează partenerilor pentru ca acest lucru să se întâmple rapid, cu un obiectiv de aproximativ 18 luni. Recent, Google a anunțat navigarea în interior cu Google Maps 6.0, care îi va ajuta pe participanții la conferință spre locurile potrivite. În acest sens, Nokia joacă un pic din urmă cu Google pentru o dată, dar cel puțin videoclipul de mai sus arată că finlandezii sunt pe drumul lor pentru a face acest lucru să se întâmple.

Notă secundară, oricine altcineva s-a îngrijorat că ne vom uita necontenit la telefoanele noastre, ne vom plimba, ne vom lovi de lucruri pe măsură ce aflăm unde mergem?

Sursa: NokiaBlog; prin: PhoneArena

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here