Nokia îl alege pe Justin Angel ca inginer principal pentru experiența de dezvoltator Windows Phone”,

Nokia a reușit să prindă unul dintre cei buni, oameni buni! Justin Angel (vezi acoperirea anterioară), pe care îl cunoști recent din SDK-ul său Metro Pandora, precum și din aplicațiile WP7 „Neurons” și „United Nations News”, a anunțat că va lucra pentru Nokia ca inginer principal. pe experiența de dezvoltator Windows Phone 7.

Nokia, ai bun gust.

Angel a fost o parte importantă a comunității de dezvoltare Sliverlight și a lucrat anterior pentru Microsoft. Experiența sa este profundă, deoarece a lucrat la iHeartRadio, Silverlight Toolkit, Metro Pandora, WP7 Development Best Practices Wiki, statisticile Marketplace și problema AVG-gate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În timp ce contribuția sa directă și liberă la comunitatea Windows Phone va lipsi cu multă lipsă, această slujbă îi va permite să aibă o influență uriașă asupra telefoanelor Nokia Windows Phone. Cu siguranță vom beneficia cu toții de abilitățile, devotamentul și deciziile sale de proiectare în viitor.

Încă o dată, felicitări uriașe lui Justin și Nokia - ne place unde merge asta! Urmărește-l pe Justin pe Twitter @JustinAngel și vezi site-ul său cu tematică Metro aici.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here