Cota de piață a Nokia în India crește la 5% în T3 2013; semne pozitive pentru o creștere ulterioară

Pe măsură ce piața de smartphone-uri din India a crescut în general cu 229% de la an la an (anual) în al treilea trimestru al anului 2013, gama de dispozitive Lumia de la Nokia a continuat să prezinte sau traiectorie de creștere și a câștigat o cotă de piață de aproape 5%. Pe piața de telefoane mobile din India, Nokia se află pe locul doi, aproape de liderul de piață – Samsung. Aceste ultime date coincid cu creșterea continuă și puternică din India pentru Windows Phone.

Potrivit International Data Corporation (IDC) APEJ Quarterly Mobile Phone Tracker, vânzătorii au livrat un total de 12.8 milioane de smartphone-uri în T3 2013, comparativ cu 3.8 milioane de unități în aceeași muncă a anului 2012. În timp ce al treilea trimestru al anului 2013 a fost martorul unei încetiniri a cifrelor pentru furnizorii locali de top, cum ar fi Micromax și Karbonn, Samsung și Nokia au reprezentat aproape 30% din totalul pieței.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru Nokia, trimestrul din 2013 a avut câteva lansări notabile, cum ar fi Lumia 625 și Lumia 925, care au reușit să genereze interes atât pozitiv din partea consumatorilor, cât și a dezvoltatorilor.

Raportul sugerează că 5.0 inch-6.Smartphone-urile cu dimensiunea ecranului de 99 de inchi (aka 'phablets') au continuat să prezinte o creștere susținută în T3 2013, contribuind, de asemenea, cu 23% la piața globală în ceea ce privește acest volum. Acest lucru ar trebui să prezinte bine și pentru Nokia, deoarece Nokia Lumia 1320 și Nokia Lumia 1520 ar trebui să vină în India în curând, deși Nokia nu a anunțat încă date.

Sursa: IDC Asia Pacific Quarterly Mobile Phone Tracker, 3T 2013

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here