Se pare că Nokia a redus producția de Windows Phone 7 (cu Compal)

Compal Communications este principalul ODM (producător de design original) al Nokia pentru Lumia Windows Phone. Veniturile din iunie pentru Compel au scăzut cu 39.5% din cauza unei reduceri a comenzilor de la Nokia.  Reduceri similare sunt așteptate pentru iulie.

Mișcarea nu este surprinzătoare, deoarece Nokia va începe să treacă la dispozitivul Windows Phone 8 și compania nu ar dori să rămână blocată cu un inventar major al celor cu Windows Phone 7.  This reducere poate include oricare dintre telefoanele Lumia de la Nokia, inclusiv 610, 710, 800 sau 900.

Ce înseamnă producția redusă pentru consumatorul mediu? Majoritatea cumpărătorilor probabil nu vor observa acest lucru, iar Nokia este încă programată să lanseze Lumia 900 roz pe AT&T pe 15 iulie (un vot de încredere din partea operatorului, fără îndoială). Văzând cum unele dintre modelele de culoare ale lui Lumia 900 au zburat de pe raft la începutul acestui an (amintiți-vă de modelul cyan), ne așteptăm la o mulțime de inventar pentru versiunea roz.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cel mai mare impact va fi simțit probabil de Compal. În calitate de ODM principal pentru Nokia, aceștia vor continua să înregistreze sau să scadă a veniturilor, în timp ce producția de dispozitive Windows Phone 7 continuă să se reducă. Pendulul va începe în cele din urmă să se miște în direcția inversă, iar Comp ar trebui să înregistreze creșteri ale veniturilor odată ce producția dispozitivelor Nokia Lumia Windows Phone 8 va începe la sfârșitul anului 2012.

Bănuim că ajustarea inventarului în funcție de cerere este normală pentru companii precum Nokia și pariul nostru este că Samsung și HTC au făcut-o deja acum luni. Ar fi poate mai surprinzător dacă Nokia nu ar fi redus producția în acest moment.

Editați | ×: Potrivit Digitimes, Nokia a externalizat Lumia 610, 710 și 800 către Compal, dar linia lor „de gamă superioară” este realizată în interior.g. Lumia 900.

Editarea 2: O altă interpretare a acestei povești ar fi aceea că Nokia reduce producția de la Compal și, în schimb, face mai mult dacă este „în casă”. De exemplu, la începutul producției Lumia 710 pentru piața lor din America Latină la sfârșitul anului 2011. lucru este cu siguranță plauzibil și dă o întorsătură diferită, mai puțin Acest lucru îngrozitoare poveștii. Mulțumesc, Winpho, pentru pont

Sursa: Digitimes prin: wmpoweruser

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here