Nokia este partener cu RNIB pentru misiunea Do Good; cere dezvoltatorilor să-i ajute pe cei cu deficiențe de vedere

Într-o întorsătură interesantă a programului Nokia Create pentru dezvoltatori, compania le încredințează dezvoltatorilor Windows Phone sau misiune dedicată ideii de „Doing Good”.„În parteneriat cu Institutul Național Regal al Nevăzătorilor (RNIB), Nokia face apel la dezvoltatori să creeze noi aplicații care vor ajuta să ușureze viața celor cu vedere slabă sau să-și actualizeze conținutul existent pentru a-l face mai accesibil.

Deci, cum pot dezvoltatorii să lucreze cu funcții pentru a-i ajuta pe cei cu vedere afectată? Un exemplu poate fi o aplicație care oferă feedback prin vibrații sau descrieri audio ale vederii camerei. Aplicațiile trimise pot fi în oricare dintre cele opt categorii actuale de concurs Nokia Create. Singura diferență este că lucrezi pentru a-i ajuta pe alții cu munca ta. În ceea ce privește actualizarea aplicațiilor anterioare, modificări simple, cum ar fi contrastul și dimensiunile fontului, pot face sau diferență enormă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

RNIB va servi drept judecători, alături de Nokia, pentru cele mai bune aplicații din misiunea Do Good. De ce ar trebui să te intereseze? Pe lângă faptul că îi ajutați pe oameni cu deficiențe de vedere și le faceți viața mai bună prin tehnologie, veți avea și șansa de a face o excursie la Mobile World Congress 2014, împreună cu o călătorie plătită pentru două persoane la cea de-a 29 -a ediție anuală. Conferința internațională de tehnologie și persoane cu dizabilități din San Diego, California.

Aplicația câștigătoare va fi prezentată la eveniment. Atât câștigătorul, cât și pe locul doi vor primi o consultație UX gratuită pentru a ajuta la crearea celor mai bune experiențe de aplicație posibilă pentru consumatori. Captura? Toate aplicațiile trimise la secțiunea Do Good a Nokia Create trebuie să fie în Windows Phone Store până pe 15 decembrie. 

Chiar dacă nu căutați să creați sau aplicație care să vă ajute, este cu siguranță ceva de luat în considerare. Dacă această misiune nu a fost suficientă, Nokia a mai deschis două dintre cele șase mini-misiuni ale sale. Unul pentru Hărți și Locuri și celălalt pentru Nokia Music. Înscrierile trebuie să fie în Windows Phone Store până pe 31 octombrie. 

Consultați Nokia Developer pentru mai multe informații despre campania Do Good, cât și despre concurs în general.

Sursa: Nokia; Mulțumesc, Diamond, pentru atenție!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here