Nokia Lumia 930

Nokia a anunțat Lumia 930 în timpul primei conferințe de la Microsoft Build 2014. Lumia 930 este o versiune internațională a pictogramei Lumia și numele său de cod în timpul dezvoltării a fost „Martini”.Icoana Lumia este o exclusivitate Verizon în Statele Unite. Este, de, un telefon foarte dorit la nivel internațional, motiv pentru care Nokia a produs Lumia 930 pentru piețele globale. Lumia 930 este identică cu pictograma Lumia în aproape toate punctele de vedere, cu excepția faptului că există o varietate de opțiuni suplimentare de culoare cu Lumia 930. 

Este primul telefon din lume care are Dolby 5.1 înregistrare audio, o caracteristică care poate veni pe Lumia 1520 și Lumia Icon în viitor.

În față veți găsi un ecran tactil de 5 inchi cu Full HD. Acesta este un afișaj OLED ClearBlack de 1920 x 1080, cu 441 de pixeli pe inch plăcut pentru ochi. Acesta este protejat de Corning Gorilla Glass 3, deci este rezistent la zgârieturi și zgârieturi zilnice.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Există și alte specificații interne puternice care ajută Lumia 930 să funcționeze fără probleme. Există un 2.Procesor Snapdragon 800 quad-core de 2 GHz în interior pentru a vă ajuta să vă îndepliniți sarcinile de calcul. În departamentul de memorie primești 2 GB de RAM și 32 GB de stocare internă. Din păcate, nu există suport pentru carduri de memorie extensibile, dar obțineți spațiu de stocare în cloud OneDrive pentru a ușura puțină durată.

Lumia 930 nu este lent în departamentul de imagistică. În spate o cameră PureView de 20 MP cu stabilizarea optică a imaginii (OIS) și optică ZE ISS. În fața unui 1 de înaltă definiție.Cameră cu unghi larg de 2 MP pentru selfie-uri și apeluri video.

Lumia 930 are aceeași estetică de design cu Lumia Icon, dar cu ceva mai multă culoare. Nokia a mers într-o direcție de design diferită cu Lumia 930 decât dispozitivele precum Lumia 920 și Lumia 1020. Nokia combină un cadru de aluminiu cu un spate curbat din policarbonat pentru a crea un dispozitiv elegant. Lumia 930 este disponibil în culorile portocaliu strălucitor, verde strălucitor, alb și negru.

Lumia 930 veni curând în Statele Unite, deoarece U.S. sunt Icona. Acesta este un dispozitiv destinat lumii. Lumia 930 este de așteptat să fie disponibil în iunie 2014 pentru 599 USD. Se va lansa în Europa, Asia, India, Orientul Mijlociu și America Latină. 

Ultimele povești

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here