Actualizarea firmware-ului Nokia Lumia 800 detaliată, fără a remedia totul?

A fost publicat un articol la Nokia Conversations care detaliază modelul 1600.2483.8106.Actualizare firmware 11500 pentru Lumia 800, care este în proces de lansare. Actualizarea este eliminată treptat folosind software-ul Zune și conține două beneficii; performanța bateriei (folosind și capacitatea) și îmbunătățiri ale conectivității WiFi. Aceasta este actualizarea numărul doi din două care au fost anunțate la sfârșitul anului trecut.

„Actualizarea nu va fi livrată la fiecare Lumia 800 simultan, ci mai degrabă va fi eșalonată în următoarele două săptămâni prin procesul de actualizare standard al Microsoft. Acest lucru ajută fiecare proprietar să primească actualizarea fără probleme. Aproximativ jumătate dintre proprietari vor primi actualizarea în următoarele șapte zile, restul în următoarele șapte zile."

Din păcate, am primit rapoarte că utilizatorii au întâmpinat probleme cu iluminarea tastelor soft și performanța bateriei după actualizare, dar încă nu am confirmat acest lucru la modelele noastre. Anunțați-ne în comentarii când primiți actualizarea.

Sursa: Nokia Conversations

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here