Nokia lansează campania de publicitate din SUA cu un test beta, preia iPhone-ul

Nu există public nicio îndoială că Nokia are buzunarele adânci, ingeniozitatea și inteligența pentru a face o campanie eficientă pentru AT&T Lumia 900. Întrebarea este când va începe „Operațiunea Rolling Thunder”, porecla lor pentru bombardamentul publicitar al SUA și ce va implica aceasta?

O parte din această întrebare primește răspunsul la site-ul „Smartphone Beta Test” (www.smartphonebetatest.com) care este o încercare îndrăzneață și plină de umor de a prelua iPhone-ul Apple. Site-ul prezenta un ceas de numărătoare inversă aprilie care expiră pe 6 și un videoclip cu un bărbat care seamănă foarte mult cu fostul alum de Saturday Night Live, Chris Parnell, stând pe un scaun, plictisit în timp ce așteaptă ca numărătoarea inversă să expire.

Sub acea secțiune vedem trei videoclipuri care au direct pe iPhone: Exhibit A "Outside", Exhibit B "Sick Golfer" și Exhibit C "Death Grip". Toate cele trei videoclipuri prezintă oameni de marketing stând în jurul unei săli de conferințe discutând despre un dispozitiv neclar, fără nume, care este în mod clar pe iPhone. Unul dintre membri ridică o problemă cu dispozitivul e.g. faimosul strângere al morții iPhone, în timp ce celalți doi îl batjocoresc fără milă pentru că îi pasă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De aici putem vedea unul dintre unghiurile Nokia pentru vânzarea Lumia 900: se vor lupta direct cu fostul dispozitiv „erou” la AT&T, iPhone-ul Apple (în plus față de eventual orice alt dispozitiv). telefoane "beta", care pentru noi nu aduc în minte Android-ul Google). Este poate sigura o mișcare riscă, dar dacă orice companie face asta, ar fi Nokia.

Ce este interesant este că site-ul are în prezent numele Nokia tăiat și nu există nicio mențiune despre Lumia 900 încă, dar știm că sunt ei. În primul rând, culorile site-ului fac parte din campania Nokia „Amazing Everyday” și întregul design țipă Nokia. Și în timp ce căutați domeniului lor nu spune puțin (a fost înregistrat prin proxy, deci nu există informații), există o dovadă solidă că sunt în spatele site-ului. Privind codul sursă pentru pagina web, putem vedea un singur script Java link înapoi la Nokia.com (vezi imaginea de mai sus), care încheie afacerea pentru noi.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce se întâmplă cu site-ul în 5 zile și apoi Tweeturi (#BetaPhone) care merge cu el. În prezent, acele tweet-uri cu hashtag-uri sunt făcute de câteva persoane, în special de la Butler, Shine, Stern and Partners, o agenție de publicitate care este probabil în spatele întregului proiect Nokia.

Actualizați: După cum s-a menționat în comentariile lui wp7rocks, accesarea directorului de imagini al site-ului dezvăluie articole AT&T și Nokia. Cel mai curios este acesta, numind orice alt smartphone din "ultimii 5 ani" un "tester".

Actualizare 2: Au venit rapoarte care remarcă faptul că un anunț teaser al acestui lucru a fost difuzat la televizor în timpul unor jocuri NBA de astăzi. Îl poți urmări aici.

Sursa: Smartphone Beta Test; Mulțumesc, cmunic8r99, pentru link

Unul dintre reclamele video „În culise” care face mișto de iPhone Antenna-Gate

Teaser spot difuzat acum la televiziunea americană...

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here