CEO-ul Nokia, Stephen Elop, va susține prezentarea la Mobile World Congress 2013”,

În timp ce așteptăm cu nerăbdare să vedem ce va aduce Nokia consumatorilor în ceea ce privește hardware-ul Windows Phone 8, am aflat că CEO-ul Stephen Elop va ține un discurs principal anul viitor la Mobile World Congress. Acesta va fi următorul pas pentru producătorul finlandez - după sezonul de sărbători - să-și intensifice cu adevărat jocul și să continue să producă telefoane inovatoare cu Windows.

Înainte de a ajunge la perioada festivă, încă ne apropiem de Nokia World 2012, care va avea loc la Helsinki, Finlanda, mai târziu în luna viitoare. Acest eveniment va urma tot ceea ce este anunțat (dacă este ceva) la petrecerea Nokia de săptămâna viitoare, la care Windows Phone Central va participa. Este pozitiv să vezi că Nokia planifică în viitor și este o asigurare că producătorul are câteva trucuri lăsate pe mânecă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ar fi interesant dacă atât Stephen Elop, cât și Steve Ballmer ar decide să stea la petrecerea de săptămâna viitoare cu o interpretare în duet cu „The only way is up” de Yazz - va trebui să vedem ce aduce seara.

prin: WindowsPhoneDaily

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here