No More Heroes și No More Heroes 2: Desperate Struggle anunțat pentru PC pe Steam

Sursa: Jocuri XSEED

Ce trebuie sa stii

  • Jocurile No More Heroes sunt titluri hack and slash dezvoltate de Grasshopper Manufacture Inc.
  • No More Heroes și No More Heroes: Desperate Struggle vor fi lansat pentru PC pe 9 iunie 2021.

XSEED Games a anunțat că No More Heroes și va continua să No More Heroes: Desperate Struggle vor fi relansate pentru PC prin Steam. Aceste jocuri au fost clasice de cult îndrăgite pe Nintendo Wii și, sperăm, că, cu caracteristicile portului pentru PC, aceste titluri vor fi considerate și unele dintre cele mai bune jocuri pentru computer. Așa că asigură-te că ai unul dintre cele mai bune laptopuri de gaming pentru a face față bătăliilor nebunești și exagerate ale acestei serie.

No More Heroes este un joc hack and slash la persoana a treia dezvoltată de Grasshopper Manufacture Inc. și publicat de XSEED Games. Jucați în rolul lui Travis Touchdown, un așasin otaku înarmat cu o katana cu rază pe care a cumpărat-o de pe internet, care se află în căutarea pentru a deveni nu.Asasin pe primul loc din lume (și impresionează-i pe managerul lui femeie fatale Sylvia Crystal) ucigând toți așasinii de rang superior.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Jocuri XSEED

Continuarea sa, No More Heroes 2: Desperate Struggle, începe la câțiva ani după primul joc. Travis este croiește din nou drum prin rândurile Asociației Asasinilor Uniți pentru-și revendica locul de nul.1 asasin. Cu toate acestea, Travis nu face asta doar ca să fie nu.1 din nou - de date aceasta, el caută răzbunare să-le vâneze pe bărbatul care l-a ucis pe unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Porturile pentru PC vor avea rezoluții HD, gameplay la 60 FPS și multe alte funcții precum suportul Steam Cloud. Cu toate acestea, aceste jocuri vor necesita controlere pentru a juca, deoarece mouse-ul și gustul nu sunt acceptate.

Cu No Heroes Heroes 3 la orizont, nu există moment mai potrivit pentru a te trezi cu aventurile nebune ale lui Travis Touchdown decât acum, când aceste jocuri sunt lansate pentru PC prin Steam pe 9 iunie 2021.

Să înceapă vărsarea de sânge!

Fără eroi

Ia-ți katana cu fascicul și devii asasinul suprem.

Luptă-ți drumul spre vârf în această remasterizare HD a iubitului clasic hack and slash, No More Heroes. Asumă-ți rolul lui Travis Touchdown și elimină competiția cu katana ta pentru a deveni numărul mondial.1 asasin.

  • 20 USD pe Steam

Luptă pentru răzbunare!

Fără eroi

Aceasta nu mai este o bătălie...este un război!

Într-o zi, Travis Touchdown cu găsește prietenii iubiți uciși brutalitate, iar singura modalitate de a-l găsi pe ucigaș este să urce din nou în clasamentul așasinilor. Luați-vă încă o dată katana cu fascicul și întoarceți-vă în vârf pentru a vă revendica răzbunare în No More Heroes 2: Desperate Struggle.

  • 20 USD pe Steam

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here