Închiderea birourilor Microsoft nu se vede, în timp ce COVID-19 se apropie

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft nu își va redeschide complet birourile în octombrie 2021 din cauza pandemiei de COVID-19.
  • Compania a planificat inițial să își redeschidă complet birourile în iulie, dar aceste planuri au fost amânate până în septembrie și apoi în octombrie.
  • Planurile de redeschidere sunt acum amânate pe termen nelimitat, deoarece Microsoft spune că nu va mai încerca să prognozeze o dată pentru redeschiderea birourilor sale.

Microsoft nu își va mai redeschide complet birourile în octombrie 2021. Gigantul tehnologic a început o redeschidere limitată a birourilor sale încă din martie 2021 și la un moment dat a planificat să redeschidă complet birourile în iulie a acestui an. Aceste planuri au fost apoi amânate până în septembrie și apoi în octombrie. Acum, compania a amânat planurile de a redeschide complet birourile pe termen nelimitat (prin The Verge).

„Având în vedere incertitudinea COVID-19, am decis să nu încercăm să prognozăm o nouă dată pentru redeschiderea completă a șantierelor noastre de lucru din SUA în favoarea deschiderii șantierelor din SUA de îndată ce vom putea face acest lucru în siguranță. bazat pe îndrumări de sănătate publică”, spune Jared Spataro, vicepreședinte corporativ Microsoft pentru munca modernă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Întârzierile se datorează în parte variantei Delta a COVID-19. „Varianta Delta în evoluție îi constrânge pe mulți dintre noi să adaptăm planurile de redeschidere a șantierelor”, explică Spataro. „Este un memento dur că aceasta este noua normalitate. Capacitatea noastră de a veni împreună va curge și scade."

Microsoft ajută la conducerea taxelor pentru munca hibridă și la distanță, astfel încât angajații săi ar trebui să poată face față birourilor care rămân închise la fel ca oricine. La începutul acestui an, Microsoft și-a împărtășit viziunea pentru viitorul întâlnirilor hibride prin Microsoft Teams. Compania a discutat și despre creșterea muncii hibride după lansarea Windows 365.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here