Ninja Theory anunță Proiectul Insight pentru a studia și a atenua bolile mintale prin jocuri video

Sursa: Teoria Ninja

Ce trebuie sa stii

 • Ninja Theory este un U.K. Studio de dezvoltare a jocurilor responsabil pentru jocuri precum Enslaved: Odyssey to the West, Hellblade și viitorul Bleeding Edge.
 • Ninja Theory a fost folosit de Microsoft în 2018 și acum face parte din Xbox Game Studios.
 • Ninja Theory a anunțat The Insight Project, o nouă echipă din cadrul studioului concentrată pe abordarea problemelor de sănătate mintală.
 • Studioul lucrează cu profesioniști în sănătate mintală pentru a înțelege cum să trateze bolile mintale.

Ninja Theory nu este străină să lucreze pe tema sănătății mintale. Studioul a primit aprecieri pentru munca sa la Hellblade: Senua's Sacrifice, care înfățișa un războinic pict pe nume Senua luptă cu psihoza, despre care ea o crede a fi un blestem. Hellblade: Senua's Sacrifice a câștigat mai multe premii, inclusiv 5 BAFTA, 3 The Game Awards și un premiu Royal College of Psychiatrists.

De la lansarea și succesul jocului, Tameem Antoniades, co-fondator și director de creație la Ninja Theory, a continuat să discute cu Paul Fletcher, psihiatru și profesor de neuroștiință a sănătății la Universitatea din Cambridge. Fletcher a fost consultat pentru munca studioului la Hellblade: Senua's Sacrifice, iar discuțiile continue au determinat Ninja Theory să anunțe astăzi un nou proiect: The Insight Project. Aruncați sau privire la videoclipul de anunț al Ninja Theory pentru Proiectul Insight de mai jos.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu The Insight Project, Ninja Theory formează o echipă care să studieze și să înțeleagă probleme de sănătate mintală, încorporand în aceleași modalități de tratare a acestora în designul jocului, aducând împreună cu părți ale tehnologiilor avansate. Instrumentele avansate de dezvoltare a jocurilor de la Ninja Theory vor fi folosite alături de metode solide din punct de vedere științific de înțelegere a relației dintre corp și corp. Proiectul va folosi, de asemenea, „principii științifice riguroase pentru a-și asigura eficacitatea și validitatea și va adera la standarde stricte de etică și management al datelor."

Dacă sunteți interesat să urmăriți acest proiect îndeaproape, puteți verifica contul de Twitter @theinsightpro sau puteți accesa site-ul oficial aici. Dacă nu ați jucat Hellblade: Senua's Sacrifice, acesta este disponibil pentru Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch și PC, precum și pe Xbox Game Pass.

Cel mai bun din ambele lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. Chiar acum, puteți alege un abonament de trei luni pentru 45 USD prin Amazon.

 • 45 USD pe Amazon
 • 45 USD la Best Buy

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here