Următorul joc Mass Effect care va fi alimentat de Unreal Engine, conform listei de locuri de muncă

Sursa: Electronic Arts | YouTube

Ce trebuie sa stii

  • Bioware și Electronic Arts lucrează în prezent la o nouă intrare în franciza de lungă durată Mass Effect.
  • Într-o listă de locuri de muncă care caută un director tehnic de franciză pentru noul joc Mass Effect, experiența cu Unreal Engine este listată ca un avantaj.
  • Deși acest lucru nu ne spune prea multe despre următorul Mass Effect, indică faptul că titlul va fi creat jocul Unreal Engine.
  • Trebuie că Frostbite Engine este menționat și în introducerea în lista de locuri de muncă, dar ca unul dintre instrumentele „inovatoare” ale EA.

Franciza Mass Effect este una dintre cele mai infame francize RPG SF din lume și s-a bucurat de viață lungă cu milioane de fani. În acest moment, este binecunoscut că Electronic Arts și Bioware lucrează în prezentul următor joc Mass Effect, care ar trebui să continue universul cu o poveste completă nouă pe care să o urmărească jucătorii. Nu știi prea multe despre următorul joc Mass Effect, așa că fiecare detaliu este valori pentru comunitatea Mass Effect.

O nouă listă de locuri de muncă pentru un director tehnic de franciză la Bioware, pentru a ajuta la lucrul la următorul joc Mass Effect, pare să ofere un astfel de indiciu. În lista de locuri de muncă, „Experiența cu UnrealEngine4+” este menționată ca un bun valoros, ceea ce indică în mod clar că misteriosul titlu Mass Effect ar fi construit pe Unreal Engine 4 (sau chiar Unreal Engine 5).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Merită menționat că nimic nu este absolut confirmat, aici. Lista de locuri de muncă listează încă motorul Frostbite în introducere (ca una dintre tehnologiile și instrumentele EA), care a fost folosit pentru Mass Effect: Andromeda. Acestea sunt spuse, în timp ce Motorul Frostbite este renumit puternic pentru anumite genuri (cum ar fi împușcăturile la persoana întâi), se pare că a fost legat de o mulțime de provocări și probleme tehnice la construirea Mass Effect: Andromeda. O întoarcere la Unreal Engine pentru următorul joc Mass Effect, care este folosit în trilogia originală și în ediția legendară Mass Effect remasterizată, ar avea mult sens.

Sperăm că nu va trebui să așteptăm prea mult pentru a afla mai multe despre următorul joc incitant Mass Effect. Între timp, cei care caută o altă injecție de conținut Mass Effect ar trebui să ia în considerare cu tărie Mass Effect Legendary Edition, care este unul dintre cele mai bune jocuri Xbox pentru remasterizarea fidelă a trilogiei originale.

Revitalizat

Mass Effect editie legendara

Mass Effect primește o nouă închiriere de viață

Mass Effect Legendary Edition revitalizează franciza clasică de opera spațială cu imagini noi, grămezi de remedieri, interfață de utilizare și multe altele.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here