Următoarea previzualizare tehnică Halo Infinite va include Big Team Battle, PvP Arena

Sursa: Xbox Game Studios (captură de ecran)

Ce trebuie sa stii

  • Prima previzualizare tehnică pentru Halo Infinite s-a concentrat pe jucătorii care se luptă cu Boți în Arena.
  • 343 Industries a distribuit o actualizare vineri, afirmând că următoarea previzualizare tehnică va include PvP Arena.
  • Acest test va include și Big Team Battle, al doilea mod de bază multiplayer de lângă Arena.

Halo Infinite este încă programat să sosească la sfârșitul acestui an, echipa de la 343 Industries lucrând la diferite previzualizări tehnice, pentru a identifica erori și probleme mai frecvente. În timpul actualizării de dezvoltare a jocului din august 2021, 343 Industries a confirmat că următoarea previzualizare tehnică va include Big Team Battle.

Acest mod pune două echipe de 12 jucători unul împotriva celuilalt într-o varietate de moduri bazate pe obiectiv, pe hărți mai mari, cu o mulțime de vehicule diferite pentru a juca. 343 Industries a confirmat că acest test va include și mai mulți roboți, precum și PvP (player vs. jucător) luptă în modul Arena. Nu există încă o dată pentru acest test tehnic, deși este sigur de așteptat că vom afla mai multe în curând.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Directorul de creație Joseph Staten a oferit și a actualiza cu privire la alte funcții din Halo Infinite la lansare. În timp ce campania și multiplayerul vor fi ambele prezente, Staten a explicat că echipa a decis să amâne campania cooperativă și modul Forge până la aproximativ trei luni, respectiv șase luni după lansare. Această decizie a fost luată pentru a permite echipei să șlefuiască cele mai critice aspecte ale jocului.

Halo Infinite este programat să sosească la un moment dat în vacanța 2021 pe Xbox Series X, Xbox Series S, PC și Xbox One.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este, de departe, cel mai mare joc Xbox al anului, oferind o gamă largă de hărți cu care jucătorii pot păși în mod multiplayer, de la Arena clasică la Big Team Battle.

  • 60 USD pe Amazon
  • Vezi la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here