Următorul test beta Halo Infinite începe pe 24 septembrie, se concentrează pe PvP

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • 343 Industries anunțat că al doilea test beta Halo Infinite este programat pentru 24 septembrie 2021.
  • Toți Halo Insiders care se înregistrează înainte de 13 septembrie vor putea participa la zbor.
  • Zborul este de așteptat să se concentreze pe Arena și Big Team Battle PvP.

Într-un anunț surpriză, dezvoltatorul Halo 343 Industries a confirmat că al doilea zbor de testare pentru Halo Infinite este programat să înceapă pe 24 septembrie 2021. Este posibil ca circumstanțe sau probleme neașteptate să întârzie lansarea zborului, dar de acum, această dată oficială estimată a lansării pentru previzualizarea tehnică. Dezvoltatorii au confirmat, de asemenea, că toate profilurile Halo Insider înregistrate până pe 13 septembrie 2021 vor fi eligibile pentru descărcarea beta Halo Infinite, ceea ce înseamnă că această previzualizare va avea o populație semnificativă mai mare decât prima.

În ceea ce privește conținutul pe care fanii se pot aștepta în această a doua previzualizare tehnică, dezvoltatorii au confirmat public că se va concentra în primul rând pe Arena și Big Team Battle PvP. Acest lucru este semnificativ, deoarece marchează prima dată când PvP- lui Halo Infinite este testat la scară largă. Acest va marca, de asemenea, prima dată când fanii vor putea încerca modul extins 12v12 Big Team Battle al Halo Infinite, care este un pas semnificativ față de modurile Big Team Battle 8v8 văzute în jocurile Halo anterioare. Big Team Battle le va oferi jucătorilor șansa de a testa pentru prima dată dintre vehiculele lui Halo Infinite.

Următoarea previzualizare multiplayer #HaloInfinite este vizată să sosească în septembrie. 24! Toate profilurile Halo Insider înregistrate complet din septembrie. 13 sunt eligibili să participe.
Nu ratați! Îndreptați-vă către //t.co/3a5Xr1hUIc, completați-vă profilul complet, apoi pregătiți-vă pentru decolare. poza.stare de nervozitate.com/9GgAQP4f6p

— Halo (@Halo) 9 septembrie 2021

În general, se pare că al doilea test va fi o explozie și va fi interesant de văzut cât de bine joacă Halo Infinite în mediile PvP, mai degrabă decât în ​​​​situațiile în care jucătorii sunt comparați cu robo AI. Aștepți cu nerăbdare zborul? Anunță-ne. Pentru informații despre cum să vă așteptați la programul Halo Insider, consultați ghidul nostru beta Halo Infinite. De asemenea, nu ratați acoperirea noastră a programului beta Halo Infinite, astfel încât să știți când testele ca acestea sunt oficiale live.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite va fi, sperăm, un joc incredibil, plin de minuni, aventură și multe altele. Pe baza beta și a ceea ce s-a văzut la E3 2021, abia așteptăm lansarea completă... deși suntem întristați să aflăm că unele funcții vor lipsi la lansare.

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here