Noua generație Forza Motorsport plănuiește să lase fanii Forza să testeze o parte din joc.

Sursa: Turnul 10 | Studiourile de jocuri Xbox

Ce trebuie sa stii

  • Turn 10 și Xbox Game Studios lucrează în prezentul următoarea intrare din fantastica serie Forza Motorsport.
  • Turnul 10 a organizat recent fluxul live lunar Forza, unde au dezvăluit în sfârșitul noi detalii despre Forza Motorsport.
  • Jocul se află deja în teste interne prin Xbox Game Studios, iar fanii Forza ar putea avea în curând șansa de a juca o parte din joc.
  • Dacă sunteți membru al panoului Forza (oricine se poate avea), este posibil să puteți juca un pic de Forza Motorsport devreme.

Intrarea de nouă generație din seria Forza Motorsport de lungă durată este pur și simplu numită, ei bine, Forza Motorsport și intenționează să renunțe la pseudonimul „8” de la sfârșit. This repornire ușoară a uneia dintre cele mai bune francize de curse din jur a fost tachinată inițială la Xbox July Games Showcase și de atunci nu s-au împărtășit prea multe despre aceasta. Se pare că este pe cale să se schimbe cel mai recent Forza Monthly a dezvăluit că nu numai că Xbox Game Studios testează Forza Motorsport în interior, ci și jucătorii Forza care s-au alăturat panoul Forza ar putea avea în curând șansa. de a juca un rol. un Forza Motorsport.

[email protected] a fost trimis de Forza Monthly pentru a oferi o actualizare despre Forza Motorsport. Participanții la panoul de feedback Forza încep să pună mâna pe o parte a jocului pentru testare! poza.stare de nervozitate.com/bXzhuI7PKa

— Forza Motorsport (@ForzaMotorsport) 6 aprilie 2021

Dacă ar trebui să vă jucați Forza Motorsport de ultimă generație cu (mult) mai devreme mai mult decât cei mai mulți oameni, trebuie să vă asigurați că sunteți înscris la programul Forza panel. Acesta este un program de feedback gratuit care vă obligă să participați să completeze sondaje și să răspundă la întrebări pentru a ajuta la ghidarea dezvoltării Forza. Destul de curând, se pare că aceiași participați vor putea juca și Forza Motorsport, sau cel puțin o mică parte a acestuia.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu știe nimic despre următorul Forza Motorsport, cu excepția faptului că acesta intenționează să fie o adevărată vitrină vizuală atunci când lansează pe Xbox Series X, Xbox Series S și PC. Știm că jocul va suporta rezoluția până la 4K la 60fps și va avea suport complet pentru urmărirea razelor. Ca și în cazul tuturor celorlalte jocuri de la Microsoft, va merge și la Xbox Game Pass în prima zi, permițând zeci de milioane de abonați să experimenteze Forza Motorsport.

Forza Motorsport este încă departe (nu există încă o dată de lansare stabilă), dar seria Forza nu a reuși niciodată să impresioneze. Dacă Forza Motorsport continuă să exceleze la fel ca predecesorii săi, nu există nicio îndoială că va fi în fruntea listei noastre cu cele mai bune jocuri de curse pentru Xbox.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here