Noul serviciu de asamblare a computerului Newegg poate fi cea mai bună șansă de a obține un GPU rar.

Sursa: Newegg

Ce trebuie sa stii

  • Multe componente ale PC-ului sunt insuficiente la nivel mondial.
  • Newegg ar putea avea o modalitate de a vă ajuta să le prindeți.
  • Va implica comandarea unui nou PC asamblat de Newegg.

Știți deja trucul pentru a obține cele mai bune plăci grafice de pe piața actuală. Este la fel de simplu ca să cumpărați un computer complet nou prefabricat cu un RTX 3060 Ti (sau orice parte rară pe care o căutați) în el. Newegg poate valorifica această mentalitate oferind acces prioritar la piese rare dacă solicitați companii să monteze un computer nou pentru dvs. (prin Tom's Hardware).

Newegg' PC Builder vă ajută să vă ajutați să vă folosiți PC-ul sunt disponibile pentru cumpărare și oferi asistență pentru construcție. Vrei un PC prefabricat sub un anumit preț? Caut o versiune AMD? Acestea sunt tipuri de întrebări la care vă va ajuta PC Builder să răspundeți.

Cu toate acestea, Newegg a dus lucruri cu un pas mai departe și oferă acum un serviciu complet de asamblare. Pentru 99 USD.99, puteți să vă alegeți piese și să cereți altcuiva să le asamblați, ceea ce înseamnă că veți obține imediat un computer complet funcțional cutie când va ajunge acasă la locul dvs. de afaceri.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Este o caracteristică utilă pentru cei care nu sunt interesați în asamblarea platformelor ei înșiși, dar pagina sa de întrebări frecvente indică că suprataxa de 99 USD poate avea un beneficiu suplimentar, mai discret: acces prioritar la componente rare pentru PC. Există un răspuns la întrebări și foarte interesant care evidențiază avantajul potențial.

„Produsele considerate la un produs „articol cerere fierbinte” cu aprovizionare limitată pot fi efectuate numai cu serviciul de asamblare PC Builder sau nu poți parcurge procesul de finalizare a comenzii”, se arată în pagină.

Chiar dacă nu există exemple directe enumerate după expresia „produse considerate la cerere”, nu putem imagina că aceste părți se referă sau astfel de clauză. Singura întrebare care rămâne este dacă veți fi dispus să plătiți bani în plus pentru o grămadă de alte componente, toate asamblate și expediate la adresa dvs. alături de cea pe care o are cu adevărat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here