Newegg Shuffle vinde articole aparent aleatorii în loc de GPU-uri

Sursa: Phillips

Ce trebuie sa stii

  • Newegg a vândut articole aparent aleatorii prin sistemul său de tombolă ieri.
  • Friteuzele cu aer, ibricurile și deshidratatoarele de alimente au fost printre articolele de pe Newegg Shuffle.
  • Mișcarea a fost făcută pentru a sărbători listarea lui Newegg pe Nasdaq.

În mod normal, Newegg Shuffle ajută oamenii să obțină tehnologie populară, inclusiv cele mai bune plăci grafice. Ieri, totuși, sistemul de tombolă a oferit oamenilor șansa de a cumpăra articole banale, inclusiv ceainice, friteuze și software antivirus.

Newegg Shuffle este un sistem de tombolă care le permite oamenilor să intre pentru o șansă de a cumpăra articole care sunt greu de găsit. Cele mai recente GPU-uri fac deseori parte din Newegg Shuffle, inclusiv GPU-urile din seria NVIDIA GeForce RTX 30 și GPU-urile AMD Radeon 6000. Oamenii au fost probabil surprinși și confuzi când au văzut în schimb deshidratoare de alimente și alte articole aparent aleatorii.

Inițial suspectat a fi o eroare de către oameni precum PCMag și alții de pe web, Newegg a confirmat că schimbul a făcut parte dintr-o sărbătoare pentru a deveni listat pe Nasdaq.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Sărbătorim faptul că suntem listați pe Nasdaq și amestecul de astăzi este pentru a sărbători acest lucru. După ziua de astăzi, articolele din shuffle vor reveni la elementele obișnuite, cum ar fi GPU-ul din seria 30 și sursele de alimentare”, a declarat Newegg într-o declarație pentru PCMag.

Vânzarea cardurilor cadou Uber Eats și a altor articole care nu sunt legate de computere este o modalitate interesantă de a sărbători rezervarea pe Nasdaq, deși s-ar putea argumenta că a avut succes, deoarece punctele de vânzare raportează despre asta.

În timp ce Newegg Shuffle a avut câteva articole ciudate, încă mai avea RAM, stocare SSD, monitorizare și alte gadgeturi, așa cum v-ați aștepta.

Newegg Shuffle a revenit la starea sa normală astăzi. Are zeci de GPU-uri și alte părți ale PC enumerate.

Newegg Shuffle

Acest sistem de tombolă de la Newegg vă oferă șansa de cumpărare a celor mai noi GPU-uri de la NVIDIA și AMD, precum și alte piese de tehnologie.

  • Vezi la Newegg

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here