Noul căști wireless Xbox: preț, date lansării, de unde să cumperi și multe altele

Sursa: Microsoft

Microsoft tocmai a dezvăluit Xbox Wireless Headset, primul său set de căști fără cablu, conceput pentru console Xbox, PC și dispozitiv mobil. Cu diverse funcții reglate pentru jocuri la un preț atractiv de categorie medie, acestea se conturează ca o soluție oficială cu valoare pentru o impresie. Dar intră pe o piață din ce în ce mai competitivă, cu multe dintre cele mai bune căști wireless Xbox One oferind o valoare de top la prețuri mai mici decât oricând.

Dar nu căști wireless Xbox pare bine adaptat proprietarului obișnuit de Xbox, cu sunet „cel mai bun din clasă” și o gamă bogată de funcții sociale. Precomenzile sunt deja live înainte de data livrării în martie – și iată ce trebuie să știți.

Sari la:

 • Data lansării și prețul
 • De unde să cumpăr
 • Căști wireless Xbox: elementele de bază
 • Specificații hardware
 • Caracteristici
 • Alternativă

Data și prețul lansării căștilor wireless Xbox

Microsoft și-a lansat noul căști wireless Xbox pe 16 martie 2021, cu disponibilitate globală programată pentru toate piețele Xbox. Este proiectat să funcționeze cu consolele Xbox One și Xbox Series X|S, dar cu compatibilitate extinsă cu computerele Windows, telefoanele mobile și alte dispozitive compatibile cu Bluetooth. Magazinul Microsoft a deschis precomenzi pe 16 februarie, dar se îndreaptă și către retaileri terți precum Amazon, Best Buy și Walmart.

Căștile wireless Xbox costă 99 USD pentru U.S. cumpărători, asigurând un preț de vânzare cu amănuntul relativ accesibil în contextul căștilor de gaming complet fără fir. Împreună cu diferite caracteristici avansate ale acestui model, inclusiv două standarde wireless, caracteristici speciale microfon și construcție de înaltă calitate, este un preț impresionant. Setul cu cască este, de asemenea, disponibil pentru 95 GBP în Marea Britanie, 130 USD în Canada sau 99 EUR în Europa.

Comenzile pentru căști wireless Xbox sunt acum live

Microsoft a deschis comenzi pentru căști wireless Xbox, oferindu-vă oportunitatea de a cumpăra cele mai recente cutii fără cablu înainte de data programată de lansare. Având în vedere cererea mare de hardware pentru jocuri la începutul anului 2021, se așteaptă ca acestea să se vândă rapid în zilele următoare.

Audio wireless ușor

Căști wireless oficial Xbox

Microsoft a pregătit primul set de căști wireless oficial pentru jocurile Xbox, promițând o calitate audio de top în categoria de preț, funcții sociale avansate și un design elegant complet negru. Sunt o soluție accesibilă fără cablu, iar precomenzile sunt disponibile acum înainte de debutul lor din martie.

 • 99 USD la Microsoft Store
 • 99 USD pe Amazon

Setul cu cască wireless Xbox va fi disponibil și de la comercianți terți selectați, inclusiv multe vitrine locale din regiunea dvs. Vom adăuga noi linkuri de precomandă pe măsură ce vor fi difuzate în întreaga lume.

Căști wireless Xbox: Ce ar trebui să știți

Sursa: Microsoft

Setul cu cască wireless Xbox este o soluție viitoare de jocuri wireless de la Microsoft, cea mai recentă soluție oficială care însoțește consolele sale Xbox. Funcționează fără fir cu dispozitive Xbox One și Xbox Series X|S și PC-uri și telefoane mobile. Se mândrește cu un design ergonomic, inspirat de hardware-ul Microsoft din trecut, cu rafinamente pentru a lua în considerare chatul vocal și experiențe sociale. Microsoft speră ca accesoriul să ridice ștacheta în spațiu, împachetând o mulțime de funcții la un preț cerut relativ scăzut. Caracteristicile notabile includ:

 • Audio „Cel mai bun din clasă” reglat pentru jocuri.
 • Suport pentru soluții surround Xbox precum Dolby Atmos, DTS:X Surround și Windows Sonic.
 • Selector dublu pe ureche pentru a controla volumul și mixarea voce/joc.
 • Design de înaltă calitate, cu interior metalic rezistent, piele poliuretanică și accent cauciucate.
 • Durată de viață a bateriei până la 15 ore, se încarcă complet în 3 ore.
 • Funcționează cu Xbox One, Xbox Series X|S, PC Windows, dispozitive mobile.
 • Lansare programată pentru 16 martie 2021, pe toate piețele Xbox.
 • Precomenzile sunt acum live, deschis de la 99 USD în S.U.A.S.

În recenzia noastră completă, am aflat căștile wireless Xbox oferă multe dintre caracteristicile sale comercializate. Reproducerea audio nu te va uimi, dar este cu siguranță competitivă în spațiul de 99 USD și, fără îndoială, devine cel mai bun set cu cască Xbox pentru valoare pură, ca rezultat. Asigurați-vă că citiți recenzia noastră completă Xbox Wireless Headset pentru detalii.

Lista cu specificațiile căștilor wireless Xbox

Setul cu cască wireless Xbox propune să livreze prima soluție audio wireless oficială directă de Microsoft, dar înainte de lansare, detaliile rămân oarecum limitate. Urmează specificațiile complete ale căștilor Xbox Wireless, bazate pe ceea ce știm până acum.

Categoria Căști fără fir Xbox
Frec. Raspuns Necunoscut
Dimensiunea difuzorului Necunoscut
Microfon Dezactivați automat microfonul retractabil, feedback-ul de monitorizare a microfonului
Durata de viata a bateriei Durată de viață a bateriei de până la 15 ore
O încărcare de 30 de minute până la 4 ore de viață a bateriei
O încărcare de 3 ore oferă până la 15 ore de viață a bateriei
Conexiune Xbox Wireless, Bluetooth
Compatibilitate Xbox One, Xbox Series X|S, PC Windows, dispozitive mobile
Greutate 312 g
Dimensiuni Necunoscut
Preț 99 USD
Culori Negru
În drăguț Căști wireless Xbox, cablu de încărcare USB-C

Compania nu a vorbit încă despre specificațiile durate discutate adesea printre audiofili, de la răspunsul la frecvență la dimensiunea difuzorului, care sunt toate influente în calitatea sunetului. În schimb, specificațiile actuale se laudă cu funcții disponibile, potrivite pentru un set cu cască axat pe oferirea experiențelor de top fără un preț nebun de premium. Caracteristici precum un microfon cu dezactivare automată a sunetului și monitorizarea microfonului îmbunătățesc confortul, în timp ce Xbox Wireless și standardul deschis Bluetooth fac conectivitatea ușoară.

Funcții Xbox Wireless

Sursa: Microsoft

Microsoft intră într-un spațiu aglomerat și competitiv cu noul său căști wireless Xbox, cel mai recent concurent fără cablu în domeniul audio pentru jocuri de consolă. Vizează gama medie cu RRP-ul său de 99 USD, promovând sunetul „cel mai bun din clasă”, de la un peisaj sonor de top până la diverse funcții orientate spre jocuri. În timp ce cutiile mai scumpe teorie, este adesea caracteristicile de gata să aducă „mai multă valoare” la nivelul de preț sub 100 USD – în.

Nu există nicio problemă a componentelor interne ale căștilor wireless Xbox, ceea ce înseamnă că nu înțelegem pe deplin cum compromisurile au determinat prețul scăzut solicitat. Microsoft a atribuit unele dintre punctele forte ale căștilor propriului protocol Xbox Wireless, care urmărește să ofere o calitate înaltă și o latență scăzută, se adaptează pentru jocuri. Și, la fel ca multe dintre cele mai bune căști Xbox One, așteptați-vă să ridice epopee pentru un singur jucător sau să identifice zgomotul pașilor inamicului în Call of Duty.

Setul cu cască include și considerații pentru chatul vocal, sau altă componentă fundamentală a jocurilor online. Aveți controlul obișnuit al volumului și mixerul de voce și chat pentru jocuri, reprezentat de cadrane duble pe ureche, care nu sunt diferite de căștile Microsoft Surface anterioare. Microfoanele cu formare a fasciculului dual pretind că elimină zgomotul de fundal, în timp ce monitorizarea microfonului redă subtil vocea în timp real pentru o vorbire mai naturală. Are, de asemenea, o funcție „auto-mute” care blochează sunetele dacă nu vorbește, deși opțional prin setările de sistem.

Sursa: Microsoft

Totul vine cu ceea ce pare a fi o construcție relativ impresionantă, de la materialele durabile alese până la designul ergonomic. În timp ce este plastic, interiorul său metalic întărește construcția generală, cu accent pe punctele de contact obișnuite, cum ar fi cadranele cauciucate. Bentita este, de asemenea, reglabila, cu piele poliuretanică „ultra moale” pentru a spori confortul. Vine într-o singură culoare neagră, cu o nuanță de verde pentru a se potrivi cu identitatea Xbox.

Dar conectivitatea este remarcabilă, fiind cea mai accesibilă căști cu Xbox Wireless la bord, cuplată cu standardul deschis Bluetooth. Protocolul Xbox permite un sunet îmbunătățit, compatibil și cu Xbox One și Xbox Series X|S. Asocierea opțională Bluetooth vă permite, de asemenea, să duceți acest lucru mult dincolo de console Xbox, asocierea cu computere și dispozitive mobile.

Nu vă propunem wireless Xbox să ofere un set de căști de gaming la prețuri accesibile pentru Xbox One și Xbox Series X, oferind cele mai bune trăsături din alternativele prețurilor mai mari. Deși calitatea sunetului rămâne de auzit, este bogat în funcții și funcțional, oferind un concurent wireless rezistent pentru mai puțin.

Comparativ: căști wireless Xbox vs. Turtle Beach Stealth 600 vs. SteelSeries Arctis 1 Xbox

Sursa: Turtle Beach

Noul căști wireless Xbox nu zguduie piața căștilor, ci oferă în schimbul o soluție oficială în gama medie, ținând cont de consumatorii entry-level. Alte căști Xbox recomandate vă costă aproximativ la fel, oferind o concurență acerbă cu gama lor în continuarea extinderii de funcții. Concurenții de top pentru a fi Turtle Beach Stealth 600 și SteelSeries Arctis 1, ambele gaming compatibile Xbox Wireless, la prețul de 100 USD în SUA.S.

Diferențiatorul cheie cu cutiile Microsoft vine din compatibilitate, în cazul în care Xbox Wireless revine cu Bluetooth la bord. This abordare complexă este nemaiauzită la acest preț, depășindu-i pe cei mai apropiați rivali pentru numărul mare de dispozitive compatibile. Microsoft face, de asemenea, pași în design, de la cadrane elegante și materiale robuste, care se potrivește cu identitatea Xbox.

Dar Turtle Beach Stealth 600 a fost un best-seller în ultimii ani, la fel ca și SteelSeries Arctis 1, ambele înregistrând o cerere mare în 2021. Stealth 600 tocmai a primit o schimbare de a doua generație cu și mai multe funcții, cu sunet clar, conectivitate fiabilă și până la 15 ore de baterie. De asemenea, obțineți sunet de cea mai bună calitate cu SteelSeries Arctis 1, bine echipat cu funcții și până la 20 de ore când este complet suc.

Va trebui să așteptăm să testăm din lumea reală pentru verdictul final, dar căștile wireless Xbox pare gata să țină pasul cu (sau să depășească) concurența. Un candidat probabil să se alăture celor mai bune căști pentru Xbox Series X și Xbox Series S în 2021.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here