Noua aplicație Xbox „Hayu” aduce The Kardashians și mai mult reality TV pe consola ta

Sursa: HayU

U.S. este o națiune puternică care să ofere lumii multe invenții grozave, inclusiv un rol principal în dezvoltarea internetului, becul și, desigur, Windows! America a aterizat, de asemenea, oameni pe Lună și continuă să exploreze granițele științei cu roverele lor Marte, energia de fuziune Tokamak și super-computerele de vârf la nivel mondial. Ce națiune magică.

Cu toate acestea, cea mai mare contribuție la Americii la civilizație, așa cum știm cu toții, este dublă: Xbox și reality TV. Datorită noii aplicații Hayu, o singularitate de inovație pură a dus la un serviciu de abonament pentru aplicații complete, oferindu-vă acces la mulțime de bunătăți pentru televiziunea reality pentru doar 6 USD pe lună. Ce vremuri trăim.

Sursa: HayU

Într-un comunicat de presă de astăzi, Hayu a dezvălui că Xbox este primul parteneriat pentru consolă, cu o cantitate mare de disponibilitate. Fani de televiziune reality din Australia, Austria, Belgia, Canada, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Hong Kong, Ungaria, Irlanda, Italia, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, Singapore, Spania, Suedia, Elveția și Regatul Unit primește acces la serviciul inițial, iar mai târziu vor fi disponibile.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Hayu are o gamă largă de televiziuni reality cele mai sănătoase și mai puțin sănătoase de pe piață, cu categorii variate de emisiuni de gătit la crime adevărate, emisiuni de stil de viață de celebrități până la casă și design, există și munți de emisiuni de gătit. întâlniri atât din U.S.S. și Marea Britanie, inclusiv seriale celebre precum Keeping up with the Kardashians și The Real Housewives.

Îmi face o lacrimă să știu cât de greu lucrează Xbox pentru a oferi fanilor. Jocurile grozave sunt un lucru, cel mai bun serviciu de abonament de jocuri din lume sub forma Xbox Game Pass este un alt. Microsoft nu oferă, de asemenea, hardware de vârf în industrie cu Xbox Series S și Xbox Series X. Deși, aș susține că aducerea nouă de Hayu este cea mai mare contribuție pe care Xbox ne-a oferit-o până acum. Dumnezeu să vă binecuvânteze Microsoft.

Ține pasul cu Kardashians

Hayu (Xbox)

Cea mai bună exclusivitate Xbox de până acum

Să ținem pasul cu Kardashians, The Real Housewives, adevărata crimă și mult, mult mai mult reality-time demn de binge vine exclusiv pe Xbox cu Hayu!

  • De la 6 USD pe luna

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here