Noul sistem de operare Windows 10 Pro pentru stații de lucru vine cu actualizarea Fall Creators

Anunțați pe blogul Microsoft Windows, Windows 10 Pro pentru stații de lucru, așteptăm să fie disponibile mai târziu în această toamnă, împreună cu viitoarea actualizare a Windows 10 Fall Creators.

Windows 10 Pro pentru stații de lucru „vine cu suport unic pentru hardware-ul PC-ului de calitate server și este conceput pentru a răspunde nevoilor exigente ale sarcinilor de lucru esențiale și de calcul intensiv”, spune Microsoft. Am modificat nucleul Windows ajutător de operare pentru a utiliza pe deplin procesare de ultimă generație, inclusiv Intel Xeon și AMD Opteron, care prezintă mulțime de nuclee în procese unice și multi-procesoare, potrivite companiilor.

Iată o listă de funcții noi în sistemul de operare:

ReFS (sistem de fișiere rezistente): ReFS oferă rezistență la nivel de cloud pentru datele de spații de stocare a tolerante la erori și gestionează cu ușurință volum foarte mari. ReFS este conceput pentru a fi rezistent la coruperea datelor, optimizat pentru gestionarea unor volum mari de date, corectare automată și multe altele. Vă protejează datele cu fluxuri de integritate în spațiile de stocare în oglindă. Folosind fluxurile sale de integritate, ReFS detectează când datele devin corupte pe una dintre unitățile în oglindă și folosește o copie sănătoasă a datelor dvs. de pe ceaaltă unitate pentru a corectă și a vă proteja datele prețioase.

Memorie persistentă: Windows 10 Pro pentru stații de lucru oferite cele mai solicitante aplicate și date cu performanța de care au nevoie cu hardware-ul modulelor de memorie nevolatilă (NVDIMM-N). NVDIMM-N vă permite să citiți și să scrieți fișiere cu cea mai rapidă viteză posibilă, viteza memoriei principale a computerului. Deoarece NVDIMM-N este memorie nevolatilă, fișierele dvs. vor fi în continuare acolo, chiar și atunci când opriți stația de lucru.

Partajare mai rapidă a fișierelor: Windows 10 Pro pentru stații de lucru include o funcție numită SMB Direct, care acceptă utilizarea adaptoarelor de rețea care au capacitatea de acces direct la memorie la distanță (RDMA). Adaptoare de rețea care au RDMA pot funcționa la viteză maximă, cu o latență foarte scăzută, folosit foarte puțin CPU. Pentru aplicațiile care accesează seturi mari de date pe partajări de fișiere SMB la distanță, această caracteristică permite:

  • Debit crescut - Valorifică debitul complet al rețelelor de mare viteză în care adaptoarele de rețea coordonează transferul de cantități mari de date la viteza liniei.
  • Latenta scazuta - Oferă răspunsuri extrem de rapide la solicitările de rețea și, ca rezultat, face ca stocarea fișierelor la distanță să se simtă ca și cum ar fi stocată atașată direct.
  • Utilizare scăzută a procesorului - Utilizează mai puține cicluri CPU atunci când transferă date prin rețea, ceea ce lasă mai multă putere disponibilă altor aplicații care rulează pe sistem.

Suport hardware extins: Unul dintre principalele puncte dureroase exprimate către Windows Insiders a fost limitat de a profita de puterea brută a mașinii lor. Prin urmare, extindem suportul hardware în Windows 10 Pro pentru stații de lucru. Utilizatorii vor putea acum să ruleze Windows 10 Pro pentru stații de lucru pe dispozitiv cu configurații de înaltă performanță, inclusiv procesare Intel Xeon sau AMD Opteron de calitate server, cu până la 4 procese (limitate astăzi la 2 procese) și să adauge memorie masivă de până la 6 TB (limitată astăzi). la 2TB).

Actualizare Windows 10 Fall Creators: Toate modificările de până acum

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here