Noi efecte de transparență și integrarea Cortana observate în versiunea nelansată Windows 10”,

Compania a modificat modul în care Cortana este integrată cu meniul Start și cu Windows 10 însuși. Căutarea din meniu (așa cum este demonstrat în materialul de mai sus) va aduce acum Cortana, dar odată ce Cortana este activă, există o varietate de opțiuni noi disponibile într-un meniu de hamburger în lateral. Pentru ca totul să apară ca o experiență perfectă, Microsoft a făcut ca Cortana să aibă aceleași valori de înălțime ca și meniul Start.

Microsoft a adăugat efecte transparente în versiunile anterioare de previzualizare Windows 10, dar compania pare să se uite la versiunile anterioare de Windows, precum și la feedback-ul furnizat de comunitate, pentru a duce lucrurile mai departe cu un efect de estompare. Acest nou efect asemănător Aero va fi prezent în bara de activități, precum și în meniul Start. Este o combinație destul de grozavă între Aero și o interfață de utilizare mai modernă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Suntem siguri că Microsoft va avea mai multe detalii despre Windows 10 la conferința Build a companiei, așa că asigurați-vă că rămâneți la curent cu fluxurile noastre pentru toate cele mai recente informații despre sistemul de operare pentru computer.

Sursa: WinBeta 1, 2

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here