Un nou mod State of Decay 2 aduce pe PC niveluri de dificultate „The Walking Dead”

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • State of Decay 2 este un joc cooperativ de supraviețuire cu zombi de la Undead Labs și Microsoft.
  • Un streamer, Brian Menard, a modificat State of Decay 2 pe PC pentru a-l face să semene mai mult cu Walking Dead.
  • Modul combină nouă dificultate Letal cu provocări și modificări suplimentare.
  • Zombii umblă doar, ciudații nu există, vindecarea ciumei de sânge nu este disponibilă și fiecare zombi este extrem de letal.

State of Decay 2 a parcurs un drum lung de la lansarea sa inițială în 2018, cu asistență continuă, actualizări și conținut nou de care să se bucure jucătorii. Cel mai recent, jocul a fost actualizat cu noi dificultăți, provocări și setări pentru jucători, precum și optimizat pentru Xbox Series X și Xbox Series S. Un streamer pe nume Brian Menard profită de noi setări și de câteva modări inteligente pentru a face jocul și mai intens, în timp ce adaugă o parte bună din „The Walking Dead” în joc.

Modul este combinat cu nouă dificultate Lethal, ceea ce face ca resursele să fie extrem de limitate, determină zombii să devină extrem de periculoși și, în general, face jocul aproape imposibil pentru toți, cu excepția celor mai experimentați jucători. Modul Walking Dead scapă de toți ciudații (cu excepția țipetelor ocazional), transformă toți zombii în zombi letali, elimină vindecarea ciumei și toate modalitățile de a vindeca daunele provocate de ciumă și, în cele din urmă, îi face pe toți zombi să fie „umblători”. ” prin eliminarea capacităților lor. a alerga.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Rezultatul final este un joc State of Decay 2 care seamănă ciudat cu dificultatea și provocarea care ar fi prezentat în universul Walking Dead și creează o combinație interesantă, care este distractiv de vizionat și (probabil) și mai distractiv de a juca dacă bucură-te de acest lucru. tip de provocare absurdă. Fiecare zombi este letal și o singură mușcătură poate fi suficientă pentru a încheia jocul chiar și pentru cei mai puternici supraviețuitori.

State of Decay 2 este încă soluția pentru oricine caută acest tip de acțiune specifică de supraviețuire a zombiilor, dar Undead Labs lucrează din greu la State of Decay 3, care sperăm că va crește miza din toate punctele de vedere în acest joc video în creștere. franciza. Dacă încă jucați State of Decay 2, asigurați-vă că investiți într-una dintre cele mai bune căști Xbox Series X|S, astfel încât să nu ratați niciodată un zombi.

Brian Menard a transmis în flux primul episod cu el jucând prin ridicola dificultate Lethal cu modurile sale personalizate activate și este cu siguranță interesant de văzut. Ai jucat State of Decay 2 cu acest mod activat? Anunțați-ne în comentariile de mai jos!

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here