Noile carduri de stocare Seagate de 512 GB Xbox Series X|S se scurg prin S.U.A.S. promoții cu amănuntul

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Stocarea Xbox Series X|S poate fi extinsă cu un card de 1TB de la Seagate, dar este puțin scump.
  • Recent, ni s-au trimis materiale promoționale exclusive care confirmă sau opțiune mai ieftină de 512 GB.
  • Noul card de stocare Xbox de 512 GB va apărea probabil la timp pentru sezonul sărbătorilor 2021.

Unul dintre cele mai controversate aspecte ale noilor console Xbox Series X și Xbox Series S este situația de stocare. Noile SSD-uri NVME nu oferă cea mai rapidă viteză de încărcare a consolei Xbox din istorie, reducând jocuri precum GTAV de la aproape două minute din timpul inițial de încărcare la doar câteva secunde. Cu toate acestea, ambele console vin cu opțiuni de stocare relativ restrictive, cu 512 GB pe Xbox Series S și 1TB pe Xbox Series X. Deși asta a fost grozav inițial, dimensiunile de descărcare a jocurilor devin nebunește de uriașe, jocuri precum Call of Duty și Halo Infinite apropiindu-se sau chiar depășind marca de 100 GB.

Există o soluție pentru Xbox. Cel mai bun SSD Xbox Series X și este disponibil chiar acum această placă oficială de expansiune Seagate de 1 TB. Din păcate, fiind CFExpress, este destul de scump, ajungând în medie la 220 USD. S-ar putea să existe opțiuni mai ieftine pe drum.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Recent, în Franța au apărut liste de vânzare cu amănuntul care tachinează un card de expansiune de stocare Xbox de 512 GB de la Seagate, conceput pentru console de nouă generație. Acest lucru ar fi, fără îndoială, mult mai ieftin decât opțiunea de 1TB disponibilă în prezent, poate chiar cu aproximativ jumătate mai scumpă, vedeți că sunt din spațiul de stocare. Datorită unei informări anonime, pe care am primit-o recent, se pare că acele soluții de stocare ar putea veni la timp pentru perioada vacanței.

Sursa: Jez Corden | Windows Central

Se pare că Seagate va începe să-și promoveze noul card de expansiune de stocare Xbox de 512 GB încă de săptămâna viitoare, deoarece materialele promoționale au început să apară în U.S. comercianții cu amănuntul. Pe lângă placa de expansiune de 512 GB, care vă îmbunătățește în esență stocare internă, Seagate se pregătește, de asemenea, să ofere o soluție de stocare profundă SSD bazată pe USB, care vă va permite să stocați jocuri separate de pool-ul de stocare. internă. Deși nu veți putea rula jocuri de nouă generație din această expansiune bazată pe USB, mutarea acestora de pe SSD-ul USB pe SSD-ul intern va fi mai rapid decât descărcarea lor din nou, posibil.

În momentul în care scriem, nu se știe cât vor costa aceste soluții de stocare, dar vom fi siguri că vă vom actualiza pe măsură ce Seagate și Microsoft vor oficializa aceste noi accesorii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here