Noul joc Resident Evil este posibil în dezvoltare, conform invitațiilor Capcom

Ce trebuie sa stii

  • Seria Resident Evil de la Capcom a fost reînviată încă din Resident Evil 7: Biohazard.
  • Se pare că echipa lucrează la un alt titlu.
  • Recent, compania a trimis invitații Ambasadorilor Resident Evil despre un nou joc.
  • Multe dintre jocurile Resident Evil sunt disponibile pe Xbox Game Pass.

De când Capcom a lansat Resident Evil 7: Biohazard, compania a fost pe un val. Nu numai că Monster Hunter: World și Devil May Cry 5 au strâns recenzii uimitoare, dar remake-ul Resident Evil 2 i-a uimit pe toată lumea. De atunci, fanii francizei s-au întrebat ce a urmat pentru franciza Resident Evil. Ei bine, se pare că un nou joc este deja în dezvoltare și gata pentru teste.

Potrivit unui raport al Biohaze, Divizia 1 a Capcom, responsabilă cu dezvoltarea Resident Evil, a trimis un e-mail de recrutare în Japonia în căutarea de teste de jocuri. E-mailul spunea următoare.

Tuturor ambasadorilor Resident Evil, vă mulțumim pentru sprijinul acordat cu privire la seria Resident Evil. Astăzi, vă anunțăm că recrutăm testeri pentru un joc care este în dezvoltare! Suntem interesați să includă feedback-ul tuturor ambasadorilor în dezvoltarea noastră, așa că vă rugăm să citiți detaliile de mai jos și, dacă sunteți interesat să participați, faceți clic pe butonul Intrare.

Se pare că există un nou Resident Evil în dezvoltare, dar nu este clar dacă este Resident Evil 8 sau un remake zvonit. Numai timpul va spune. Poate unul dintre acești testeri o va scurge. Multe dintre jocurile Resident Evil sunt disponibile în acest moment pe Xbox Game Pass. juca titluri apreciate de critici precum Resident Evil 4 pentru un preț lunar.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Există câteva modalități de cumpărare Xbox Game Pass pe Xbox One și PC. Puteți obține bine individual pentru 10 USD pe lună, Xbox Game Pass Ultimate oferă pachete Xbox Game Pass pe Xbox One, Xbox Game Pass pe PC și Xbox Live Gold într-un singur pachet pentru 15 USD pe lună.

Cel mai bun

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste sau sută de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. Chiar acum, puteți alege un abonament de trei luni pentru 45 USD prin Amazon.

  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Walmart

Treci în digital

Xbox One S: ediție completă digitală

Aruncă discurile

Asigurați-vă Xbox One S All-Digital Edition, nouă și ambițioasă consolă Microsoft fără disc. Este cel mai ieftin Xbox One a făcut vreodată, împreună cu un trio de descărcare precum Forza Horizon 3.

  • 199 USD pe Amazon
  • 199 USD la Walmart

Accesorii Xbox excelente și accesibile

Îmbunătățește-ți experiența Xbox cu unul (sau toate) dintre aceste accesorii bugetare, toate aprobate de jucătorii Windows Central.

Kit PowerA Play & Charge pentru Xbox One (15 USD pe Amazon)

Acest kit de încărcare vă menține controlerele wireless Xbox One în funcțiune și oferă baterii pentru două controle. La doar 15 USD, acesta este, fără îndoială, partenerul nostru preferat de încărcare pentru buget.

Hub ElecGear 4 Port USB Xbox One S (19 USD la Amazon)

Acest mic hub de separare USB genial se atașează perfect pe partea laterală a consolei tale Xbox One S. Este ideal pentru utilizarea cu încărcătoare, controlere, căști și multe altele.

Stand Controller Gear (13 USD pe Amazon)

Afișează-ți cu mândri gamepad-urile Xbox cu acest suport elegant și funcțional. Designul licențiat este minimalist și negru și are un compartiment de depozitare ascuns, ceea ce face din prețul de 13 USD un adevărat furat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here