Noul Razer Viper 8K este cel mai rapid mouse de gaming din lume

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Viper 8KHz este proclamat cel mai rapid mouse de gaming din lume.
  • Este primul care are o rata de sondare reala de 8.000 Hz, care trimite de 8 ori mai multe date pe secundă în comparație cu alți șoareci de gaming de top, reducând întârzierea de intrare.
  • Viper 8KHz este disponibil din 28 ianuarie pentru 80 USD.

Razer Viper original a fost uimitor, atât de mult a fost cel mai bun mouse al nostru de gaming pentru jucători competitivi încă de la lansare. Razer nu stă totuși pe loc, iar în urma versiunii wireless vine prima actualizare a modelului original. Razer Viper 8KHz este oficial și cel mai rapid mouse de gaming din lume.

Dar ce înseamnă asta de fapt? Indiciul se află în nume, iar 8KHz se referă la o rata de sondare de 8.000 Hz. Acesta este de 8 ori mai rapid decât alți șoareci de gaming de top, inclusiv de la Razer, ceea ce înseamnă 8 ori mai mult transfer de date în fiecare secundă. Acest tip de performanță este greu de cuantificat ca fiind ceva pe care îl puteți măsura cu ochii, dar explicația mai tehnică arată clar de ce va conta acest lucru pentru jucători.

„Rata de interogare este frecvența la care un dispozitiv raportează date către computer, cu un standard industrial de până la 1000 Hz (de 1000 de ori pe secundă). Tehnologia Razer HyperPolling folosește un microcontroler USB de mare viteză pentru a depăși acest standard cu o rată reală de sondare de 8000 Hz. Acest lucru permite Viper 8KHz să trimită până la opt ori mai multe date în fiecare secundă, reducând efectiv întârzierea de intrare de la 1 ms la doar 1/8 dintr-o milisecundă."

Sursa: Windows Central

Întârzierea mai mică a intrării este întotdeauna binevenită, chiar dacă nu poți programa să creierul să o detecteze. În plus, HyperPolling de la Razer este capabil să trimită date mai bine pentru a funcționa cu monitoarele de jocuri ultrarapide de astăzi. Acest lucru duce la rândul său la o urmărire mai lină, la dispariția micro bâlbâielilor și la o poziție mai precisă a cursorului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Restul Viper 8KHz a fost de asemenea, actualizat cu cele mai recente și mai bune de la Razer, păstrând în timp caracteristicile cheie ale originalului, cum ar fi corpul ambidextru cu opt butoane programabile, construcția absurdă de ușoară și cablul SpeedFlex care continuă să continue. fie atât de ușor aproape că nu ar fi acolo deloc.

Sub Viper 8KHz se află cele mai recente optice de a doua generație de la Razer și cel mai recent senzor optic Focus+, ambele fiind comută față de modelul original. De asemenea, stocarea la bord este mărită la cinci profiluri unice, în conformitate cu angajamentul Razer de a vă permite să vă mutați liber mouse-ul între mașini, fără a fi nevoie să aveți instalat Synapse.

Sursa: Windows Central

Deci, ce zici de preț atunci, pentru toată această bunătate de înaltă tehnologie? Viper 8KHz vă va costa doar 80 USD, așa că, la fel ca predecesorul său, nu numai că se lăuda cu performanțe incredibile, ci și cu o valoare incredibilă.

Jucătorii competitivi vor beneficia în continuare de ea, dar sunt un preț astfel încât să fie la îndemâna tuturor. Vânzările încep pe 28 ianuarie.

Cel mai rapid din lume

Razer Viper 8KHz

Razer crește din nou înainte cu o altă primă mondială

Cel mai bun mouse competitiv pentru jocuri devine și mai bun cu o serie de upgrade și cu cea mai rapidă rata de sondare din lume pentru a reduce latența de intrare și a acuratețea.

  • 80 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here