O nouă specială Minecraft răspunde la întrebări despre „Actualizarea Peșterilor și stâncilor” și Minecraft Live 2021

Sursa: Mojang Studios

Ce trebuie sa stii

 • 1.17 „Actualizarea peșterilor și stâncilor” Partea întâi este chiar după colț și este practic finalizată pentru lansare.
 • Înainte de ziua lansării, Mojang Studios a lansat o nouă specială Minecraft pentru a răspunde la câteva întrebări critice ale comunității.
 • Nu numai că aflăm mai multe despre „Actualizarea Peșterilor și stâncilor”, inclusiv partea a doua, dar aflăm și mai multe despre viitorul Minecraft.
 • „Actualizarea Caves and Cliffs” va cuprinde două numere de versiune, iar Minecraft Live 2021 a fost confirmat pentru sfârșitul acestui an.

Minecraft a fost incredibil de ocupat recent, în timp ce Mojang Studios se străduiește să finalizeze masivul 1.17 Caves and Cliffs Update Partea întâi pentru lansare pe 8 iunie 2021. Astăzi, Mojang Studios a lansat o nouă specială Minecraft, care răspunde la o mulțime de întrebări din partea comunității Minecraft despre actualizarea Peșterilor și stâncilor, părțile unu și a doua, viitorul Minecraft și multe altele.

În urma specialităților anterioare care vorbeau în mod special despre blocurile și mafioții care vin în 1.17 Caves and Cliffs Update Part One, cea mai specială răspundere Minecraft la o gamă largă de întrebări din partea comunității Minecraft. Merită urmărit dacă sunteți interesat, dar cele mai importante momente din special includ:

 • Confirmați că Caves and Cliffs Part One este Minecraft versiunea 1.17, în timp ce partea a doua va intra sub 1.18 numărul versiunii
 • În partea a doua a actualizării Peșterilor și stâncilor, biomii vor deveni „3D”, ce înseamnă că diferiți biomi pot sta unul peste celălalt (cum ar fi peșterile luxuriante care se află sub un biom diferit)
 • Mojang Studios lucrează din greu la „împletirea” lumii vechi cu noua generație mondială în 1.Actualizarea 18 peșteri și stânci partea a doua
 • Minecraft Live 2021 are loc la sfârșitul anului și va dezvălui planurile viitoare ale lui Mojang pentru Minecraft

Este interesant de știut că, deși Mojang Studios se concentrează în primul rând pe a face actualizarea Caves and Cliffs cât mai grozavă posibil, au deja planuri ambițioase pentru ceea ce urmează pentru cel mai mare joc din lume. Minecraft Live 2020 a fost un eveniment uriaș, așa că va fi interesant să vă conectați la Minecraft Live 2021 și să aruncați o privire la ceea ce Mojang Studios lucrează în spatele cortinei.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În cazul în care ați ratat-o, mai devreme Mojang a lansat versiunea candidată 1 pentru 1.Actualizarea 17 peșteri și stânci, partea întâi. Atâta timp cât Mojang nu întâmpină alte probleme majore, acest instantaneu ar fi de fapt actualizat Caves and Cliffs pe care o primim pe 8, care va adăuga trei noi mafiote, până la 91 de blocuri noi și o mulțime de alte posibile și modificări.

Minecraft este unul dintre cele mai bune jocuri Xbox din jur, până la punctul în care avem chiar și o listă cu cele mai bune produse, jucării și cadouri Minecraft pentru milioane de fani Minecraft de acolo.

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox, Windows 10, PlayStation, Nintendo Switch, Android și iOS. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

 • 30 USD la Microsoft (Xbox One Starter Collection)
 • 30 USD la Microsoft (Windows 10 Starter Collection)
 • 30 USD pe Amazon (Colecția Starter Playstation 4)
 • 30 USD pe Amazon (Nintendo Switch)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here